Company formation in Singapore

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Oprichting van het bedrijf in Singapore

  Singapore staat officieel bekend als de Republiek Singapore, een onafhankelijke eilandstadstaat gelegen in maritiem Zuidoost-Azië. Het grondgebied van het land bestaat uit 63 satellieteilandjes en eilanden, samen met één hoofdeiland. Sinds de onafhankelijkheid van het land is het gecombineerde gebied van Singapore met 25% verbeterd. Dit komt door projecten met betrekking tot extensieve landaanwinning.

  Sterker nog, Singapore heeft de op een na grootste bevolkingsdichtheid ter wereld. Hetbelangrijkste is dat de mensen hier multicultureel zijn. Daarom, voor het erkennen van de noodzaak om zijn verschillende culturele identiteiten te respecteren, heeft het land vier verschillende officiële talen. De officiële talen van Singapore zijn Tamil, Mandarijn Chinees,Engels en Maleis. Bovendien is Engels hier ook een handelstaal die de communicatiekloof gemakkelijk kan overbruggen.

  Daarnaast is multiculturisme gekoesterd in de grondwet. Daarom geeft het voortdurend vorm aan het nationale beleid van Singaporeop het gebied van huisvesting, politiek en onderwijs.

  Wat nog belangrijker is, het moderne Singapore werd opgericht door Sir Stamford Raffles in 1819 als de handelspost van het Britse Rijk. In 1867 reorganiseert de Zuid-Aziatische kolonie echter. Als gevolg hiervan ging Singapore onder directe Britse controle als Straits Settlements-delen. Terwijl Japan in de Tweede Wereldoorlog Singapore in 1942 bezette. Maar later, in 1945, gaf Japan het terug aan Britse controle na de overgave van Japan als een afzonderlijke kroonkolonie.

  Ondanks dat alles werd Singaporie in 1959 zelfbestuurd. Het werd echter een onafhankelijk land nadat het was verdreven vanwege verschillende ideologieën uit de federatie. Ook al werd het land in eerdere jaren van onafhankelijkheid geconfronteerd met jaren van turbulentie. De natieheeft zich echterverbazingwekkend vereenveld om een van de vier grote Aziatische mogendheden te worden, ondanks het gebrek aan natuurlijke hulpbronnen.

  Singapore is ook lid van de VN, WTO, NAM, EAS en commonwealth. Door zijn succes in de buitenlandse handel is Singapore ook een verbazingwekkend ontwikkeldeindustrie aan het worden. Het staat op de 2e plaats in het BBP per hoofd van de bevolking. De enorme groei van Singapore zorgt ervoor dat meer mensen geïnteresseerd zijn in het opzetten van een offshore bedrijf in Singapore.

  Thallium Consulting kan u helpen bij het opzetten van uw bedrijf in Singapore. We hebben alle inheemse informatieen middelen om u te helpen.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van een offshore bedrijf dat Singapore opzet

  Wilt u weten hoe u een offshore bedrijf in Singapore kunt opzetten? Of wilt u meer weten over hoe een offshore bedrijf dat in Singapore is opgezet, uw bedrijf op eff ective wijze ten goede kankomen? In ieder  geval moet u de belangrijkste voordelen van offshore bedrijfsvorming in Singapore kennen die hieronder worden genoemd.

  Dus, hier gaan we:

  • Het belangrijkste is dat u een offshore bedrijf kunt laten opzetten in Singapore met 100% buitenlands eigendom. Sterker nog, dit landbiedt ook volledige repatriëring van winsten en kapitaal zonder enige controle.
  • Singapore heeft een hoge positie verworven in belangrijke sociale indicatoren, waaronder kwaliteit van leven, gezondheidszorg, onderwijs, huisvesting, persoonlijke veiligheid en zaken.
  • Sterker nog, Singapore heeft wereldwijd de snelste internetverbindingen. Daarom kunt u hiermee met gemak geavanceerde en veilige infrastructuur opzetten voor uw offshore-bedrijf in Singapore.
  • Daarnaast heeft Singapore een zakelijk regelgevingskader dat over de hele wereld bureaucracy-vrij is. Het heeft ook het meest eenvoudige bedrijfsregelgevingssysteem dat het gemakkelijker maakt om te begrijpen hoe u een offshore-bedrijf in Singapore kunt opzetten.
  • Singapore heeft ook een stabiele politieke en economische situatie. Het biedt ook een systematic financieel systeem. Hierdoor kunt u hier met gemak diverse offshore bedrijven vinden.

  Kortom, het opnemen van een bedrijf of bedrijf in Singapore is een stuk eenvoudiger en eenvoudiger. U kunt zelfs de vorming van offshore-bedrijven in het Singapore-proces binnen één dag voltooien.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren

  Corporate Banking oplossing voor offshore bedrijf opgezet Singapore

  Over het algemeen is Singapore een gerenommeerd rechtsgebied met een gerenommeerde, veilige en robuuste banksector. Daarom kan elke multinationale klant hier gemakkelijk profiteren van een lange termijn en uitstekende zakelijke bankoplossing. Sterker nog, ook de soevereine kredietwaardigheid van Singapore is stabiel. Daarom vinden beleggers Singapore  een comfortabel,  flexibel  en stabiel, wereldwijd financieel  centrum om hun fondsen veilig te stellen.

  Het belangrijkste is dat bedrijfs- en spaarrekeningen van banken in Singapore door de overheid zijn verzekerd. Dit om de beleggers meer comfort te bieden. In sommigegevallen wordt het deposito van andere valuta’s hier echter niet gedekt door banken.

  Daarom is het altijd essentieel voor u om due diligence te doen voordat u een zakelijke bankoplossing in Singapore kiest. U kunt hier dus eenvoudig uw bedrijfsfondsen beheren en overmaken meteventuele beperkingen.

  Het vernieuwingsproces voor een offshore bedrijf gevestigd in Singapore

  Het onderhouden van een offshore bedrijf dat in Singapore is opgezet, is eenvoudig. Gelukkig verloopt de procedure van de jaarlijkse vernieuwing van uw bedrijf in Singapore ook eenvoudiger.

  Een jaarlijks vernieuwingsproces van uw offshore bedrijfsvorming in Singapore is legaal om zijn activiteiten hier voort te zetten. De datum om het verlengingsproces van offshore-bedrijfsvorming in Singapore aan te vragen, hangt echter af van de einddatum van hetfinanciële jaar hier.

  U moet  uw verlengingsaanvraag en de vereiste kosten vóór het einde van het boekjaar in Singapore indienen.

  Tijdige vernieuwing van uw offshore bedrijf opgezet Singapore is de beste manier om te genieten van alle voordelen van geloofwaardige enbetrouwbare beelden van Singapore. Dit is ook belangrijk om essentiële bescherming van intellectuele eigendom te waarborgen.

  Om het proces gemakkelijker te maken, kunt u ook hulp krijgen van een adviesbureau in dit opzicht. Dat zal u helpen het vernieuwingsproces van het offshorebedrijf dat in Singapore is opgezet, op tijd te voltooien.

  Thallium Consulting kan u helpen met het bedrijfsvernieuwingsproces in Singapore.

  Voordelen voor een offshorebedrijf dat Singapore heeft opgezet als belastingparadijs

  Ondanks het aanbieden van een hoge kwaliteit van leven en geavanceerde infrastructuur voorbusessen, is Singapore ook beroemd als een belastingparadijs. Het belangrijkste is dat zowel de vennootschaps- als de persoonlijke belastingtarieven in Singapore lager zijn. Daarom kunt u offshore bedrijfsvorming in Singapore gemakkelijk overwegen als een go-to-optie om uw bedrijf uit te breiden.

  Zelfs more, Singapore biedt 17% vennootschapsbelasting voor de bedrijven die hier zijn gevestigd. Terwijl een nieuw offshore-bedrijf wordt opgericht, kan Singapore de eerste drie jaar een aanzienlijk belastingvoordeel hebben. Dit belastingvoordeel kan zo laag zijn als 0% inkomstenbelasting. De persoonlijke belastingrat ein Singapore varieert echtervan 0 tot 20 procent.

  Het belangrijkste is dat er geen belasting is op de meerwaarden in Singapore van de verkopen die uw bedrijf heeft gedaan. Evenzo is er absoluut geen belasting op overschotten die ook aan aandeelhouders worden betaald.

  Singapore heeft double taxation overeenkomst vermijding met meer dan 50 landen. Dit zal uw offshore-bedrijven nog meer helpen om op de best mogelijke manier op belastingen te besparen.

  Al deze dingen maken Singapore een van de meest toegankelijke plaatsen om zaken te doen.