Company formation in BVI

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Over BVI

  BVI, officieel bekend als de Britse Maagdeneilanden en is een Brits overzees gebied. Geografisch gezien maakt het deel uit van de archipel van de Maagdeneilanden. De hoofdstad van BVI is Road Town. Ravissante mooie BVI omvat meer dan 60 eilanden. In 1666 bereikten deze de status van Britse kolonie. Dit kreeg echter autonomie in 1967. USD is hier de wettelijke valuta, terwijl Engels de officiële taal van BVI is.

  Op dit moment staat BVI niet alleen bekend om zijn uitstekende jachten en zeilen, oogverblindende stranden, weelderige pieken en dramatische landschappen. Het is ook de meest populaire en gewilde locatie geworden voor een offshore bedrijfsformatie.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  BVI is uitgegroeid tot de meest populaire bestemming voor een offshore bedrijf setup

  Naast het bieden van veel te ontdekken, is BVI een succesvolle pionier geworden, de meest populaire bestemmingsvoorkeur voor het opzetten van offshore-bedrijven. Verrassend genoeg is ongeveer 41% van ‘s werelds offshore-bedrijven gevestigd in BVI, waardoor het het toonaangevende offshore financiële centrum is. Bovendien hebben partnerschappen en trusts op de Britse Maagdeneilanden ook een reputatie opgebouwd.

   

  Het offshore-bedrijf dat in BVI is opgezet, is populair vanwege enkele belangrijke factoren die beleggers willen voordat ze ergens investeren. Deze factoren maken BVI een opvallende kans voor diegenen die willen weten hoe ze een offshore bedrijf in BVI kunnen opzetten. Niettemin, als het gaat om het begrijpen hoe een offshore-bedrijf in BVI op te zetten, moet u de voordelen van het offshore-bedrijf in BVI en het gedetailleerde proces begrijpen.

   

  Hulp krijgen van Thallium Consulting experts bespaart u het gedoe. Om meer te weten te komen over het offshore-bedrijf dat is opgezet in BVI, laten we ons overgeven aan de onderstaande details. Deze details zullen u helpen de verschillende aspecten van het opzetten van een offshore bedrijf in BVI met gemak te begrijpen.

  Voordelen van het opzetten van het bedrijf in BVI

  BVI komt met zoveel goede redenen om in aanmerking te komen voor het opzetten van offshore-bedrijven. Het is omdat het land tal van voordelen biedt aan de investeerders hier. Enkele van de belangrijkste zijn:

  • Lage of geen minimale kapitalisatievereisten
  • Fiscale neutraliteit
  • Bedrijfsefficiëntie
  • Stabiele democratie
  • Snel proces van het offshore bedrijf opgezet in BVI.
  • USD als valuta en Engels als taalvereiste
  • Vertrouwelijkheid en meer

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate Banking Oplossing voor offshore bedrijf opgezet in BVI

  Een betrouwbare corporate banking oplossing is een must voor offshore bedrijven in de regio. BVI-bedrijven betalen nul belastingen en zijn supereenvoudig te runnen, met een extra voordeel van privacy. Kortom, een offshore bedrijf in BVI is een uitstekend hulpmiddel voor vermogensopbouw en zakendoen. Er is echter een groot probleem omdat banken hier niet gastvrij zijn om rekeningen te openen voor offshore-bedrijven. Het openen van een account in BVI kan frustrerend zijn, vooral als u niet weet hoe u het goed moet doen. Om het u gemakkelijker te maken, heeft Thallium Consulting de oplossing die u moet overwegen terwijl u op zoek bent naar de zakelijke bankoplossing voor een offshore bedrijf dat is opgezet in BVI.

  Dus, hier gaan we:

  • Begrijp uw bedrijfstype en vereisten voordat u een corporate banking-oplossing in BVI vindt.
  • Zorg ervoor dat u essentiële documentatie en details hebt over hoeveel geld u verdient met uw offshore-bedrijf in BVI.
  • Begin met het uitzoeken van de banken die bereid zijn om offshore-bedrijven in BVI onder te komen. Dit kan moeilijker zijn omdat je bij verschillende banken vast komt te zitten met een medewerker van de klantenservice. Hulp krijgen van de experts van Thallium Consulting hier kan u redden.
  • Of, als u contact hebt met iemand die al een gevestigd offshore-bedrijf in BVI heeft, vraag hen dan naar de bank waar ze bankdiensten van krijgen. Dit zal gemakkelijker voor u zijn om op deze manier een bevestigde bron te hebben.

  Volg deze eenvoudige regels om uw proces van het vinden van zakelijke bankoplossingen in BVI gemakkelijker te maken, of neem in dit verband gewoon contact op met Thallium Consulting.

  Vernieuwingsproces van het offshore bedrijf opgezet in BVI

  Over het algemeen moet u een jaarlijkse verlengingsvergoeding betalen na de oprichting van offshore-bedrijven in BVI. Deze jaarlijkse verlengingsbijdrage bestaat gewoonlijk uit 2 delen.

  • Verplichte kosten omvatten het absoluut minimaal noodzakelijke bedrag om uw offshore-bedrijf in een goede positie te houden. Deze omvatten geregistreerde agent – / kantoorkosten, overheidskosten en nalevingskosten.
  • Optionele kosten: Het omvat de vergoeding voor services die worden gebruikt om de BVI van uw offshore-bedrijf te verbeteren en te verbeteren. U kunt dergelijke services kiezen, maar deze zijn niet verplicht.

  BVI Offshore-bedrijven die vóór of in juni zijn opgericht, moeten jaarlijks vóór 31 mei worden vernieuwd om hun erkenning en juridische status te waarborgen. Tegelijkertijd kunnen offshore-bedrijven  van juli tot december hun vernieuwingsproces elk jaar vóór 30 november voltooien. Thallium Consulting helpt u met uw licentieverlengingsproces van begin tot eind zonder dat u gedoe hoeft te hebben.

  Extraatjes van het offshorebedrijf richtte BVI op als belastingparadijs

  Er is een reden waarom meer dan 40% van de offshore bedrijven in de wereld zich hebben gevormd in BVI. Het is niet alleen omdat BVI wordt beschouwd als een leuke plek om te bezoeken voor toeristen, maar ook omdat het het oudste erkende offshore-gebied internationaal is.

  • BVI geniet ook van 0% vennootschapsbelasting en geen gestort kapitaal en regelmatige auditvereisten.
  • Offshore bedrijfsvorming in BVI kost u alleen registratie en jaarlijkse licentie- en franchisekosten. Het is omdat International Business Companies in BVI zijn vrijgesteld van zegelrechten en lokale belastingen.
  • Bovendien heft BVI geen vennootschapsbelasting, inclusief geen belastingen op beleggingsinkomsten en vermogenswinst.
  • Geen roerende voorheffing op royaltybetaling, dividend en rente aan niet-ingezetenen
  • Verrassend genoeg past BVI ook geen directe persoonlijke belastingen toe. Het betekent dat vermogenswinsten, persoonlijk inkomen, erfenissen en nettovermogen hier niet aan belasting zijn onderworpen.

  Hoewel verschillende voordelen van het offshore-bedrijf dat in BVI is opgezet, gemeenschappelijk zijn voor meerdere andere rechtsgebieden, is 0% vennootschapsbelasting of belastingneutraliteit wat BVI tot een prominente wereldwijde speler maakt voor offshore bedrijfsvorming in BVI. Dus over het algemeen is het logisch dat meer dan de helft van de inkomsten van de BVI afkomstig is van offshore bedrijfsvorming in BVI en hun gerelateerde diensten. Bij Thallium Consulting zijn we vastbesloten om u te helpen uw offshore bedrijf snel en zonder problemen op te zetten.