Stel uw bedrijf online in

In meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

 • 100% bedrijfseigenaar worden
 • 24-uurs bedrijfsopzet
 • VIP visumverwerking

Stuur ons uw aanvraag!

  Een veilige vlucht naar succes

  Wanneer u uw bedrijf wilt starten of een offshore bedrijf waar ook ter wereld wilt opzetten, is het een uitdaging om te begrijpen wat de keuzes en kansen zijn voor de bedrijven die kunnen worden opgericht en om uw nieuwe bedrijf te regulariseren.

  We helpen ondernemers om hun bedrijf te vestigen en bedrijven over de hele wereld op te zetten. Onze service omvat de totstandkoming van de commerciële licentie, handelslicentie en professionele licentie, samen met het aandeelcertificaat, het oprichtingscertificaat, het memorandum van associatie, het memorandum van artikelen en het leasecontract van uw fysieke of virtuele kantoor. We beheren het hele proces van het opzetten van een bedrijf van A tot Z, inclusief de hulp bij het openen van een zakelijke/persoonlijke bankrekening.

  Thallium Consulting geeft u informatie over de verschillende soorten bedrijven/sectoren die over de hele wereld bestaan. We begeleiden u naar de meest geschikte oplossing, afhankelijk van uw structuur en zakelijke behoeften.

  Offshore company formation, societe offshore, societe offshore dubai

  Bedrijfsopstelling in Dubai

  1

  CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID VAN DE BEDRIJFSNAAM

  Om het registratieproces van uw bedrijf te starten, moeten we eerst de beschikbaarheid van de gekozen bedrijfsnaam valideren bij de betrokken administratie.
  2

  SELECTEER HET LICENTIETYPE / BEDRIJFSACTIVITEIT

  Wij helpen u bij het kiezen van de meest geschikte rechtsvorm (Free-zone, Mainland, Offshore) en het type licentie dat het beste bij uw bedrijf past (Trading, Service, E-Commerce, Industrial).
  3

  VOORBEREIDING VAN JURIDISCHE DOCUMENTEN

  Op basis van de verstrekte informatie stellen wij alle juridische documenten op (aandeelhoudersbesluit, memorandum en statuten, verklaring van toezegging, aandeelbewijs).
  4

  HANDTEKENING

  We hebben u nodig om alle juridische documenten te ondertekenen en uw paspoort in te dienen om uw bedrijf officieel te vestigen.
  5

  GENIET VAN DUBAI

  Een lid van ons team leidt u graag langs de spectaculaire highlights van de stad. U kunt van deze tijd profiteren om al uw vragen te stellen over levensstijl en zaken in het land.
  6

  ONTVANG UW LICENTIE

  In 95% van de gevallen ontvangen wij uw vergunning binnen 24 uur na indiening van het volledige dossier bij de betreffende administratie. Uw bedrijf is eindelijk opgericht en we kunnen u succes wensen in uw bedrijf.

  Een gebruikelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar de meest kosteneffectieve bedrijfslicentie in de VAE. Er zijn meer dan 45 vrije zones in de VAE. Elk heeft zijn eigen regels en voorschriften. Als u een startend bedrijf bent, vergemakkelijken Free Zones zakelijke activiteiten en trekken ze bedrijven aan die op zoek zijn naar startende bedrijven en ook Andere licenties die activiteiten omvatten zoals consultancylicenties, servicelicenties, commerciële handelslicenties, industriële licenties en bezitslicenties worden ook uitgegeven door Free zone. Het opzetten van een zakelijke entiteit in een van de VAE Free Zones is een aantrekkelijke optie voor buitenlandse investeerders, aangezien Free Zones zakelijke activiteiten vergemakkelijken en bedrijven aantrekken om snel en gemakkelijk een bedrijf te starten. Buitenlandse investeerders kunnen 100% van hun bedrijf behouden zonder de noodzaak van een lokale partner. De Free Zone-gebieden in de VAE zijn geografisch onderscheiden secties en volgen wetten en voorschriften die kunnen verschillen van de wetten in de autoriteiten van het vasteland. Het is belangrijk om te begrijpen dat de activiteiten van bedrijven die zijn geregistreerd in de FZE beperkt zijn tot de binnenlandse markt van de VAE, maar deze bedrijven kunnen vrij werken op de internationale markt. Vrije zone Vestigingen hebben één aandeelhouder. In de meeste Free Zones worden bedrijven minimaal belast om economische activiteit aan te moedigen.

  VOORDELEN

  • 100% eigendom
  • 0% vennootschaps- en inkomstenbelasting
  • Geen vooraf betaalde kapitaalvereisten
  • Fysieke aanwezigheid in de VAE is niet vereist voor opname van een handelslicentie
  • Serviced desks en kantoren voor het MKB en startups
  • Mogelijkheid om holdings op te nemen
  • Snellere licenties en bedrijfsconfiguratie
  • Lage opstart- en operationele kosten

  • Uw bedrijfsactiviteit kiezen (Controleer vooraf of de activiteit speciale goedkeuring nodig heeft)
  • Geef bedrijfsnaam op (geef 3 gewenste namen op)
  • We zorgen ervoor dat de relevante documenten worden ondertekend door alle aandeelhouders
  • Afgifte van een bedrijfsvergunning
  • Vestigingskaartaanvraag
  • Als de vestigingskaart uit is, kan de visumaanvraag starten (indien nodig).
  • Onze Public Relations Officer “PRO” zal u begeleiden bij de verwerking van visa en het afstempelen van residentiële visa.
  • Verwerking van uw visum (BINNEN OF BUITEN); als binnen extra WIJZIGINGSSTATUS VEREIST IS
  • Plan een medisch / Emirates ID-proces
  • Verblijfsvisum stempelen
  • Help en introduceer bij de lokale banken
  • Bankrekening openen

  WERKWIJZE

  • Bedrijfsvergunning → 3 – 5 werkdagen
  • Vestigingskaart → 3 – 5 werkdagen
  • Visumprocedure → 3 – 5 werkdagen
  • Status wijzigen → 1 – 2 werkdagen
  • Verblijfsvisum stempelen → 5-7 werkdagen

  TIJDSSPANNE

  • Zakelijke licentie → 24 uur
  • Vestigingskaart → 24 uur
  • Visa Process Partner / Medewerker → 1 – 3 Partnerwerkdagen, 5 – 7 Werkdagen voor Medewerkers
  • Status wijzigen → 1 – 2 werkdagen
  • Verblijf Visa stempelen → 1 – 2 werkdagen

  Voordelen van het opzetten van een bedrijf op het vasteland van Dubai

  Een bedrijf op het vasteland is een onshore bedrijf met een vergunning van het Department of Economic Development (DED) binnen de VAE dat zonder enige beperking zaken mag doen op de lokale markt en buiten de VAE.

  Gezien de voordelen van dit soort juridische structuur, is het bedrijf op het vasteland een van de beste opties voor een bedrijf dat in de VAE is opgezet.

  Als u kiest voor een bedrijf op het vasteland van Dubai, biedt dit soort bedrijfsopstellingenvoordelen als u maximale vrijheid en flexibiliteit voor uw bedrijfsentiteit wilt. Hiermee kunt u elk product verhandelen dat is goedgekeurd door de betrokken autoriteiten.

  Hoewel sommige legaliteiten betrokken zijn bij het creëren van een bedrijf op het vasteland in Dubai, kunt u snel dingen krijgen door professioneel advies inte winnen bij een gerenommeerd bedrijf voor het opzetten van een bedrijf zoals het onze.

  Business service, company formation in dubai, business services in UAE, Freezone company formation

  Volgens de nieuwe regelgeving die met ingang van juni 2021 in de praktijk wordt gebracht, is een lokale sponsor niet langer vereist voor het uitvoeren van de meeste zakelijke activiteiten binnen de VAE. In plaats daarvan zou de lokale partner kunnen optreden als een agent zonder aandelen in het bedrijf.

  Het type licentie is afhankelijk van het type bedrijfsactiviteiten dat u wilt uitvoeren. Nadat u de door u gekozen activiteiten hebt afgestemd op de officiële lijst van het Department of Economic Development, die meer dan 2.000 opties bevat, kunt u het meest geschikte licentietype bepalen. Deze licenties worden uitgegeven door de DED (Department of Economic Development). Licenties voor een paar categorieën bedrijven vereisen echter een goedkeuring van specifieke ministeries en andere overheidsinstanties.

  Wanneer u besluit om het bedrijf op het vasteland in de VAE op te zetten, zijn enkele van de belangrijkste voordelen de vrijheid om te handelen – in Dubai en internationaal, de mogelijkheid om te diversifiëren, de vrijheid om uw bedrijf teroeien in termen van onbeperkte visa en uw bedrijf uit te breiden.

  Registratie op het vasteland in Dubai heeft nog een potentieel aantrekkelijke functie – het geeft u de ruimte om offertes aan te bieden voor lucratieve overheidscontracten.

  Type eigendom

  Professioneel eenmansbedrijf

  Dit soort bedrijven kan 100% single buitenlands eigendom hebben met een lokale agent.

  De nieuwe regel staat toe dat de activiteiten onder Sole Establishment 100% buitenlands eigendomzijn, met behulp van een sole establishment of foreign branch structure, wat betekent dat het 100% eigendom kan zijn van een persoon of een buitenlandse entiteit. Deze vestiging vereist echter nog steeds een National Service Agent (NSA) of lokale sponsor voor een licentie die verantwoordelijk is voor het beheer van licentievereisten. De rol van de Local Service Agent is om alssist bij het verkrijgen van een licentie, arbeidskaart, Visa en etc. ; hij heeft geen directe betrokkenheid bij het bedrijf/bedrijf en krijgt elk jaar een sponsorbijdrage voor zijn rekening.

  Soorten licenties

  Commercieel (LLC) bedrijf

  De Commercial LLC Company is een entiteit met 100% buitenlands eigendom met meer dan twee aandeelhouders en een lokale sponsor / agent.

  Dit soort entiteit kan worden gevormd voor de meeste bedrijfsactiviteiten, waaronder handel, toerisme, logistiek en nog veel meer, waardoor 100% buitenlands eigendom mogelijk is.

  Of

  Sommige activiteiten vereisen een lokale genomineerde aandeelhouder, die 51% van de aandelen van het bedrijf bezit, en 49% zal worden uitgekeerd aan de buitenlandse aandeelhouders.

  1. Commerciële licentie

  Commerciële licentie wordt meestal uitgegeven voor de bedrijfsvestigingen die goederen of diensten kopen en verkopen of voor degenen die betrokken zijn bij activiteiten zoals handel. De meeste handelaren kiezen voor de algemene handelslicentie om meer dan één handelsinspanning met één licentie te beheren. Commerciële licenties zijn vrij gebruikelijk in Dubai en het vasteland van de VAE. De volledige formaliteiten in verband met Professional License zoals uitgifte, wijziging, annulering kunnen onmiddellijk worden uitgevoerd.

  2. Professionele licentie

  Licentie uitgegeven voor bedrijven die servicegerichte inspanningen aanbieden. Professionele licenties zijn vereist voor professionals die deelnemen aan een professionele activiteit zoals consulting.

  3. Industriële licentie

  De industriële licentie wordt uitgegeven voor bedrijven die betrokken zijn bij de productie van goederen en activiteiten zoals fabrieken, industrieën, enz. Als het gaat om industriële licenties,moet u mogelijk de goedkeuring van overheidsdiensten en externe ministeries vragen, afhankelijk van het type bedrijfsactiviteit.

  De belangrijkste voordelen van het opzetten van een bedrijf op het vasteland zijn:

  • 100% buitenlands eigendom voor de meeste activiteiten.
  • Uitgifte van licentie in 24 uur.
  • Vrijheid om commerciële ruimte te huren in elk gebied.
  • Kies uit een uitgebreid scala aan bedrijfsactiviteiten.
  • Optie om overal in de VAE en internationaal te handelen.
  • Open snel een zakelijke bankrekening.
  • Het voordeel om te bieden op overheidspr ojects.
  • Eenvoudige verwerking van werkvisa.
  • Geen valutabeperking.
  • Gunstige geografische ligging.
  • Vrijstelling van vennootschapsbelasting.
  • Vrijstellingen van inkomstenbelasting.
  • Verbeterde zakelijke kansen.
  • Eenvoudige verwerking van verblijfs- en werkvisa.
  • Jaarlijkse controle is niet verplicht.

  Sommige activiteiten die geen speciale goedkeuring vereisen en binnen 24 uur een licentie kunnen verkrijgen

  Beheerdiensten voor bedrijfsentiteiten:

  De Business Entity Management Services omvatten het verstrekken van advies en bijstand, evenals het toezicht op eenen het beheren van de faciliteiten die eigendom zijn van anderen. Het is echter van vitaal belang op te merken dat deze bedrijven niet de mankracht aan dergelijke faciliteiten mogen leveren of zich bezighouden met onderhouds- en schoonmaakactiviteiten. Het is hen ook niet toegestaan om  arbeidsrecruteringen tewerkstelling uit teoefenen.

  Projectmanagement:

  Deze categorie bedrijven is gespecialiseerd in het beheren en begeleiden van projectprocessen van begin tot eind. Het omvat het plannen, organiseren, bewaken en controleren van middelen en procedures om de doelstellingen van het project te implementeren en te bereiken. Het beheert budgetten en middelen om organisatorische doelen te bereiken, planningen te plannen en te ontwikkelen en te zorgen voor tijdige voltooiing van projecten.

  Computersystemen en communicatieapparatuur Software Ontwerp:

  Deze categorie omvat bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, implementeren, uitvoerenen onderhouden van IT-randapparatuur om de problemen van de gebruiker en de behoefte aan dergelijke oplossingen te identificeren. Het gaat ook om het ontwerpen van softwaretoepassingen die zijn ontworpen om op smartphones en mobiele apparaten te worden uitgevoerd.

  Investeringen in commerciële ondernemingen enmanagementdiensten:

  Het omvat bedrijven en holdings die specifiek zijn opgericht om hun fondsen te beleggen door de oprichting van dochterondernemingen.

  Een holdingmaatschappij is een bedrijfsentiteit, normaal gesproken een bedrijf of LLC (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). Doorgaansverkoopt een holding geen producten of diensten, produceert of voert deze geen andere bedrijfsactiviteiten uit. Integendeel, holdings houden de controlerende aandelen in andere bedrijven. Aan de andere kant dekken de managementfirma’s het beheer van dergelijke subsitiebedrijvenen hun zaken.

  Vakantiewoningen:

  Deze categorie omvat bedrijven die zich bezighouden met het verhuren van de gemeubileerde accommodaties namens eigenaren aan vakantiegangers dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Het gaat ook om het huren van de eenheid als geheelen niet gedeeltelijk als kamers ofbedden.

  Portaal:

  Omvat bedrijven die websites exploiteren die fungeren als portalen naar het internet, via pc’s en digitale apparaten, om kopers en verkopers en dienstverleners en gebruikers samen te brengen om deals te sluiten; het gaat ook om het vermeldenvanverkopers.

  Kledinghandel:

  Omvat het doorverkopen van kleding en kleding voor mannen,  vrouwen  en kinderen, zoals jassen, pakken, jassen, rokken, shirts, broeken, shorts, jassen, handschoenen, zwemkleding, sokken.

  Elektronische Games Arcade:

  Dit omvat operatiehallen waar mensen samenkomen voor het spelen van elektronische en videogames.

  Evenementen organiseren & beheren:

  Omvat de organisatie en het beheer van evenementen, wat inhoudt dat het evenement wordt bedacht, de technische aspecten worden gecoördineerd, de logistiek wordt gepland voordat de modaliteiten van het evenement worden uitgevoerd; de activiteit is van toepassing op verschillende sectoren, zoals marketingprogramma’s, bedrijfsevenementen, algemene vergaderingen, galadiners en lanceringen, teambuilding, prijsuitreikingen, persevenementen en kinderfeestjes.

  Web Design:

  Omvat  bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van de pagina’s van de sites voor elektronische diensten; het internet wordt hier gebruikt als infrastructuur. Sommige van de diensten die worden aangeboden onder Webontwerp zijn contentcreatie, codering, programmering, SEO, enz.

  Enkele activiteiten waarvoor specifieke goedkeuringen vereistzijn, zijn:

  Verhuur:

  U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten die onder de verhuurcategorie vallen. Sommige van de activiteiten onder deze groep omvatten autoverhuur, het huren van motor, meubels, huis en nog veel meer. Voor deze categorieën is RTA-goedkeuring vereist.

  Eten:

  U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten onder deze groep, zoals cateringdiensten, de oprichting van restaurants, coffeeshops of de handel in voedingssupplementen. Het is vermeldenswaard dat deze activiteiten goedkeuring vereisen van de gemeente Dubai en de afdeling voedsel en veiligheid. De gemeente Dubai is de overheidsinstantie waarvan de afdeling voedselveiligheid verantwoordelijk is voor inspecties en het reguleren van best practices voor de handel in voedingsmiddelen in Dubai. Daarommoet elk bedrijf datzich bezig heeft met levensmiddelen of soortgelijke activiteiten zich registreren bij de gemeente Dubai.

  Kliniek:

  Om een gezondheidszorgbedrijf in Dubai op te zetten, moet men een medische graad hebben of een directeur zijn met een relevante kwalificatie. Een diploma of internationaal diploma is niet voldoende om een privéziekenhuis in Dubai te openen en is onderworpen aan de certificeringsprocedure in de VAE. Het hele team moet op alle niveaus volledig gecertificeerd zijn door de DHA (Dubai Healthcare Authority). Bovendien is het kennen van de Engelse taal (zowel lezen als  schrijven) een verplichte voorwaarde.

  U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan bedrijfsactiviteiten onder deze groep, zoals het vormen van een polikliniek, esthetische kliniek, tandheelkundige kliniek  of algemene kliniek. Dit zijn cruciale categorieën bedrijven en daarom moeten ze worden goedgekeurd door de Dubai Health Authority.

  Onroerend goed:

  U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten onder deze groep, zoals vastgoedadviesbureaus, kopen en verkopen van onroerend goed, makelaardij, beheer van onroerend goed en ontwikkeling van onroerend goed. Goedkeuring van de RERA (Real Estate Regulatory Agency) is nodig voor vastgoedactiviteiten en Business Centre-activiteiten.

  Beveiliging:

  U kunt kiezen uit verschillende activiteiten onder deze groep, waaronder beveiligingsdiensten, beveiligingssystemen en equipment trading, en beveiligingstraining. Zodra u uw licentie hebt ontvangen, hebt u bovendien een politiemachtiging nodig om beveiligingsactiviteiten in de VAE uit te voeren. Uiteindelijk, afhankelijk van de aard van uw beveiligingsbedrijf, heeft u mogelijk goedkeuring nodig vanhet Security Industry Regulatory Agency(SIRA) van de VAE.

  Hieronder volgen de stappen die betrokken zijn bij het opzetten van een bedrijf of bedrijf in Dubai:

  • Reserveer een bedrijfsnaam
  • Eerste goedkeuring aanvragen
  • Externe goedkeuringen aanvragen (alleen als de geselecteerde activiteit externe goedkeuringen vereist)
  • Zorg ervoor dat het bedrijf Ejari (Ejari is een huurcontract, huurovereenkomst of een huurcontractregistratie) geregistreerd is onder de gereserveerde handelsnaam.
  • De ondertekening van het memorandum van overeenstemming.
  • Uitgifte van bedrijfsrechten
  • Voldoe aan de
  • Visumproces
  • Bankrekening openen

  Oprichting van offshorebedrijven in de VAE

  Vae is officieel bekend als de Verenigde Arabische Emiraten en algemeen als Emiraten. Arabisch is de officiële taal van de VAE. Het is een West-Aziatisch land gelegen aan de oostkant van het Arabische schiereiland. Het grenst aan Saoedi-Arabië en Oman. Het is een electieve monarchie bestaande uit een federatie van zeven Emiraten, waaronder:

  • Dubai
  • Ajman
  • Abu Dhabi
  • Umm Al Quwain
  • Sharjah
  • Ras Al Khaimah
  • Fujairah

  Elk van deze zeven Emiraten wordt bestuurd door een heerser (wiens heerschappij is gebaseerd op erfelijk sjeikdom), en samen vormen ze een Federale Hoge Raad.

  De olie- en aardgasreserves van de Verenigde Arabische Emiraten staan op de 6e en 7e plaats van de grootste ter wereld. De heerser van Abu Dhabi, Zayed bin Sultan Al Nahyan, hield toezicht op de ontwikkeling van het emiraat door hun olie-inkomsten te investeren in infrastructuur, onderwijs en gezondheidszorg.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  De VAE heeft immigranten altijd met een open hart verwelkomd. Verrassend genoeg zijn immigranten en expats goed voor een enorm percentage van de totale bevolking in de Verenigde Arabische Emiraten.

  De VAE heeft de meest gediversifieerde economie van alle leden van de Samenwerkingsraad van de Golf. Over het algemeen heeft de VAE een ontwikkelde economie en is het een van de rijke staten ter wereld. Dubai is echter de meest bevolkte stad in de hele VAE. Het staat bekend als een internationale hub en wereldstad.

  In de loop van de tijd is het land meer gericht op zaken en toerisme en minder afhankelijk geworden van zijn oliereserves. Om van de VAE een go-to-place te maken voor investeerders om offshore-bedrijven op te zetten, besloot de regering van de VAE om geen inkomstenbelasting te heffen.

  Vele redenen maken offshore bedrijfsvorming in de VAE een van de meest gewilde investeringsmogelijkheden voor beleggers wereldwijd. Het is essentieel om meer te weten te komen over de voordelen van offshore bedrijfsvorming voordat u een offshore-bedrijf in emiraten opzet.

  Voordelen van de offshore bedrijfsvorming in de VAE

  Als het gaat om het weten hoe een offshore-bedrijf in de VAE moet worden opgezet, geven de meeste mensen er de voorkeur aan om de voordelen van offshore bedrijfsvorming in de Emiraten te begrijpen. Dienovereenkomstig hebben we hier enkele van de echte voordelen van het offshore-bedrijf dat in de VAE is opgezet, ingeschakeld.

  • Het land biedt fantastische belastingvoordelen aan zijn investeerders en het is een van de snelst groeiende economieën ter wereld.
  • De VAE heeft de 17e plaats behaald in de Global Competitiveness Index. Het staat ook op de 1e plaats in de Arabische wereld vanwege de beste infrastructuur en zakelijke omgeving.
  • Abu Dhabi en Dubai zijn de twee meest gewilde bestemmingen voor offshore bedrijven en worden beschouwd als een belangrijke attractie voor de meeste buitenlandse hoofdsteden.
  • Gelukkig zijn er geen beperkingen en wisselkoerscontroles op kapitaal- en winstrepatriëring voor buitenlandse investeerders.
  • Het offshore-bedrijf dat de VAE heeft opgezet, kan een ideale manier zijn om internationale winsten legitiem te boeken als het bedrijf efficiënt is gestructureerd.

  Deze redenen, zoals hierboven vermeld, hebben de Verenigde Arabische Emiraten tot een van de meest gewilde en favoriete bestemmingen voor buitenlandse investeringen gemaakt, vooral in het Midden-Oosten.

  3 eenvoudige stappen om zaken te doen in de Verenigde Arabische Emiraten

  Corporate banking-oplossing voor offshore bedrijfsvorming in de VAE

  Om bedrijfsactiviteiten te starten, is het verplicht om een zakelijke bankoplossing te hebben. Zorg ervoor dat u hiervoor kijkt naar de diensten die door de bank worden aangeboden voor offshore-bedrijven en dienovereenkomstig een aanvraag indient om uw zakelijke bankrekening te openen. Gelukkig is het banksysteem in de VAE offshore-vriendelijk en met de hulp van Thallium Consulting kan men gemakkelijk een betrouwbare bankoplossing vinden bij bijna alle gerenommeerde banken in de VAE.

  Het is belangrijk op te merken dat de algehele veiligheid van bankieren in de VAE heel aantrekkelijk is. De vereisten om een zakelijke rekening in de VAE te openen, variëren echter van bank tot bank. Daarom voeren we bij Thallium Consulting altijd de juiste due diligence uit voordat we ergens solliciteren.

  Al met al zijn de zakelijke bankoplossingen van de VAE veilig, betrouwbaar en wereldwijd traceerbaar, zonder of minimale beperkingen op uw transacties.

  Het vernieuwingsproces van het bedrijf in de VAE

  Het verkrijgen van een licentie voor de vorming van uw offshore-bedrijf in de VAE en de jaarlijkse verlenging ervan is geen eenvoudige taak. Het is omdat het proces vervelende documentatie en procedures vereist om in dit opzicht te voltooien.

  Meer nog, het zijn niet alleen de kosten van het registreren van uw bedrijf die mensen willen weten terwijl ze overwegen een offshore-bedrijf in de VAE op te zetten, maar ook het verlengingsproces en de vergoeding van offshore-bedrijfsvorming in de VAE. Zo speelt Thallium Consulting een grote rol in het afhandelen van alle formaliteiten voor u. De details van het proces staan hieronder vermeld:

  • U kunt het verlengingsproces van het bedrijf in de VAE voltooien, zowel offline als online. Voor offline verlenging moet u hulp krijgen van een geautoriseerde serviceprovider. Daarom helpt Thallium Consulting u bij de vernieuwing van uw offshore bedrijf door end-to-end processen af te handelen.
  • Voordat u bedrijfsverlenging aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat uw huurcontract nog steeds geldig is.
  • Vervolgens moet u het bedrijfsvernieuwingsproces aanvragen door een aanvraag in te dienen samen met de benodigde documenten.
  • De autoriteit zal u dan een betalingsvoucher toestaan om uw bedrijfsverlengingskosten te betalen.

  Zodra u de betaling hebt voltooid, kunt u uw verlengde bedrijfslicentie krijgen.

  Voordelen van de offshore-bedrijfsvorming in de VAE als belastingparadijs

  De VAE is het ontmoetingspunt van west en noord, waardoor het een meer strategische locatie is om te overwegen voor offshore bedrijfsvorming.

  Meer nog, jonge ondernemers en startups kunnen het super eenvoudig vinden om hun entiteit in de VAE te vestigen. Ze kunnen ook hun belastingvrije offshore-bedrijfsvorming in de VAE starten. Gelukkig ondersteunt de lokale overheid offshore-bedrijven door minimale bureaucratie, in tegenstelling tot andere populaire landen wereldwijd. Al deze voordelen hebben offshore bedrijfsvorming in de VAE voor de meesten een wenselijke oplossing gemaakt.

  De VAE is een belastingparadijs en biedt buitenlandse personen en bedrijven weinig of geen belastingplicht in een politiek en economisch statische omgeving.

  Daarnaast biedt de VAE lucratieve belastingvoordelen, waaronder vrijstelling van inkomstenbelasting voor zowel uw bedrijfsmedewerkers die hier werken als buitenlandse ondernemers die in de VAE wonen. Met een goed gestructureerd offshore-bedrijf dat is opgezet in de VAE, kunt u ook genieten van vrijstelling van belasting op meerwaarden. In sommige gebieden moet u echter een belasting over de toegevoegde waarde van 5% betalen in de VAE. Over het algemeen is de VAE een uitstekende locatie voor internationale bedrijven die op zoek zijn naar offshore bedrijfsopstelling.

  + FREE ZONE COMPANY

  Een gebruikelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar de meest kosteneffectieve bedrijfslicentie in de VAE. Er zijn meer dan 45 vrije zones in de VAE. Elk heeft zijn eigen regels en voorschriften. Als u een startend bedrijf bent, vergemakkelijken Free Zones zakelijke activiteiten en trekken ze bedrijven aan die op zoek zijn naar startende bedrijven en ook Andere licenties die activiteiten omvatten zoals consultancylicenties, servicelicenties, commerciële handelslicenties, industriële licenties en bezitslicenties worden ook uitgegeven door Free zone. Het opzetten van een zakelijke entiteit in een van de VAE Free Zones is een aantrekkelijke optie voor buitenlandse investeerders, aangezien Free Zones zakelijke activiteiten vergemakkelijken en bedrijven aantrekken om snel en gemakkelijk een bedrijf te starten. Buitenlandse investeerders kunnen 100% van hun bedrijf behouden zonder de noodzaak van een lokale partner. De Free Zone-gebieden in de VAE zijn geografisch onderscheiden secties en volgen wetten en voorschriften die kunnen verschillen van de wetten in de autoriteiten van het vasteland. Het is belangrijk om te begrijpen dat de activiteiten van bedrijven die zijn geregistreerd in de FZE beperkt zijn tot de binnenlandse markt van de VAE, maar deze bedrijven kunnen vrij werken op de internationale markt. Vrije zone Vestigingen hebben één aandeelhouder. In de meeste Free Zones worden bedrijven minimaal belast om economische activiteit aan te moedigen.

  VOORDELEN

  • 100% eigendom
  • 0% vennootschaps- en inkomstenbelasting
  • Geen vooraf betaalde kapitaalvereisten
  • Fysieke aanwezigheid in de VAE is niet vereist voor opname van een handelslicentie
  • Serviced desks en kantoren voor het MKB en startups
  • Mogelijkheid om holdings op te nemen
  • Snellere licenties en bedrijfsconfiguratie
  • Lage opstart- en operationele kosten

  • Uw bedrijfsactiviteit kiezen (Controleer vooraf of de activiteit speciale goedkeuring nodig heeft)
  • Geef bedrijfsnaam op (geef 3 gewenste namen op)
  • We zorgen ervoor dat de relevante documenten worden ondertekend door alle aandeelhouders
  • Afgifte van een bedrijfsvergunning
  • Vestigingskaartaanvraag
  • Als de vestigingskaart uit is, kan de visumaanvraag starten (indien nodig).
  • Onze Public Relations Officer “PRO” zal u begeleiden bij de verwerking van visa en het afstempelen van residentiële visa.
  • Verwerking van uw visum (BINNEN OF BUITEN); als binnen extra WIJZIGINGSSTATUS VEREIST IS
  • Plan een medisch / Emirates ID-proces
  • Verblijfsvisum stempelen
  • Help en introduceer bij de lokale banken
  • Bankrekening openen

  WERKWIJZE

  • Bedrijfsvergunning → 3 – 5 werkdagen
  • Vestigingskaart → 3 – 5 werkdagen
  • Visumprocedure → 3 – 5 werkdagen
  • Status wijzigen → 1 – 2 werkdagen
  • Verblijfsvisum stempelen → 5-7 werkdagen

  TIJDSSPANNE

  • Zakelijke licentie → 24 uur
  • Vestigingskaart → 24 uur
  • Visa Process Partner / Medewerker → 1 – 3 Partnerwerkdagen, 5 – 7 Werkdagen voor Medewerkers
  • Status wijzigen → 1 – 2 werkdagen
  • Verblijf Visa stempelen → 1 – 2 werkdagen
  + MAINLAND COMPANY

  Voordelen van het opzetten van een bedrijf op het vasteland van Dubai

  Een bedrijf op het vasteland is een onshore bedrijf met een vergunning van het Department of Economic Development (DED) binnen de VAE dat zonder enige beperking zaken mag doen op de lokale markt en buiten de VAE.

  Gezien de voordelen van dit soort juridische structuur, is het bedrijf op het vasteland een van de beste opties voor een bedrijf dat in de VAE is opgezet.

  Als u kiest voor een bedrijf op het vasteland van Dubai, biedt dit soort bedrijfsopstellingenvoordelen als u maximale vrijheid en flexibiliteit voor uw bedrijfsentiteit wilt. Hiermee kunt u elk product verhandelen dat is goedgekeurd door de betrokken autoriteiten.

  Hoewel sommige legaliteiten betrokken zijn bij het creëren van een bedrijf op het vasteland in Dubai, kunt u snel dingen krijgen door professioneel advies inte winnen bij een gerenommeerd bedrijf voor het opzetten van een bedrijf zoals het onze.

  Business service, company formation in dubai, business services in UAE, Freezone company formation

  Volgens de nieuwe regelgeving die met ingang van juni 2021 in de praktijk wordt gebracht, is een lokale sponsor niet langer vereist voor het uitvoeren van de meeste zakelijke activiteiten binnen de VAE. In plaats daarvan zou de lokale partner kunnen optreden als een agent zonder aandelen in het bedrijf.

  Het type licentie is afhankelijk van het type bedrijfsactiviteiten dat u wilt uitvoeren. Nadat u de door u gekozen activiteiten hebt afgestemd op de officiële lijst van het Department of Economic Development, die meer dan 2.000 opties bevat, kunt u het meest geschikte licentietype bepalen. Deze licenties worden uitgegeven door de DED (Department of Economic Development). Licenties voor een paar categorieën bedrijven vereisen echter een goedkeuring van specifieke ministeries en andere overheidsinstanties.

  Wanneer u besluit om het bedrijf op het vasteland in de VAE op te zetten, zijn enkele van de belangrijkste voordelen de vrijheid om te handelen – in Dubai en internationaal, de mogelijkheid om te diversifiëren, de vrijheid om uw bedrijf teroeien in termen van onbeperkte visa en uw bedrijf uit te breiden.

  Registratie op het vasteland in Dubai heeft nog een potentieel aantrekkelijke functie – het geeft u de ruimte om offertes aan te bieden voor lucratieve overheidscontracten.

  Type eigendom

  Professioneel eenmansbedrijf

  Dit soort bedrijven kan 100% single buitenlands eigendom hebben met een lokale agent.

  De nieuwe regel staat toe dat de activiteiten onder Sole Establishment 100% buitenlands eigendomzijn, met behulp van een sole establishment of foreign branch structure, wat betekent dat het 100% eigendom kan zijn van een persoon of een buitenlandse entiteit. Deze vestiging vereist echter nog steeds een National Service Agent (NSA) of lokale sponsor voor een licentie die verantwoordelijk is voor het beheer van licentievereisten. De rol van de Local Service Agent is om alssist bij het verkrijgen van een licentie, arbeidskaart, Visa en etc. ; hij heeft geen directe betrokkenheid bij het bedrijf/bedrijf en krijgt elk jaar een sponsorbijdrage voor zijn rekening.

  Soorten licenties

  Commercieel (LLC) bedrijf

  De Commercial LLC Company is een entiteit met 100% buitenlands eigendom met meer dan twee aandeelhouders en een lokale sponsor / agent.

  Dit soort entiteit kan worden gevormd voor de meeste bedrijfsactiviteiten, waaronder handel, toerisme, logistiek en nog veel meer, waardoor 100% buitenlands eigendom mogelijk is.

  Of

  Sommige activiteiten vereisen een lokale genomineerde aandeelhouder, die 51% van de aandelen van het bedrijf bezit, en 49% zal worden uitgekeerd aan de buitenlandse aandeelhouders.

  1. Commerciële licentie

  Commerciële licentie wordt meestal uitgegeven voor de bedrijfsvestigingen die goederen of diensten kopen en verkopen of voor degenen die betrokken zijn bij activiteiten zoals handel. De meeste handelaren kiezen voor de algemene handelslicentie om meer dan één handelsinspanning met één licentie te beheren. Commerciële licenties zijn vrij gebruikelijk in Dubai en het vasteland van de VAE. De volledige formaliteiten in verband met Professional License zoals uitgifte, wijziging, annulering kunnen onmiddellijk worden uitgevoerd.

  2. Professionele licentie

  Licentie uitgegeven voor bedrijven die servicegerichte inspanningen aanbieden. Professionele licenties zijn vereist voor professionals die deelnemen aan een professionele activiteit zoals consulting.

  3. Industriële licentie

  De industriële licentie wordt uitgegeven voor bedrijven die betrokken zijn bij de productie van goederen en activiteiten zoals fabrieken, industrieën, enz. Als het gaat om industriële licenties,moet u mogelijk de goedkeuring van overheidsdiensten en externe ministeries vragen, afhankelijk van het type bedrijfsactiviteit.

  De belangrijkste voordelen van het opzetten van een bedrijf op het vasteland zijn:

  • 100% buitenlands eigendom voor de meeste activiteiten.
  • Uitgifte van licentie in 24 uur.
  • Vrijheid om commerciële ruimte te huren in elk gebied.
  • Kies uit een uitgebreid scala aan bedrijfsactiviteiten.
  • Optie om overal in de VAE en internationaal te handelen.
  • Open snel een zakelijke bankrekening.
  • Het voordeel om te bieden op overheidspr ojects.
  • Eenvoudige verwerking van werkvisa.
  • Geen valutabeperking.
  • Gunstige geografische ligging.
  • Vrijstelling van vennootschapsbelasting.
  • Vrijstellingen van inkomstenbelasting.
  • Verbeterde zakelijke kansen.
  • Eenvoudige verwerking van verblijfs- en werkvisa.
  • Jaarlijkse controle is niet verplicht.

  Sommige activiteiten die geen speciale goedkeuring vereisen en binnen 24 uur een licentie kunnen verkrijgen

  Beheerdiensten voor bedrijfsentiteiten:

  De Business Entity Management Services omvatten het verstrekken van advies en bijstand, evenals het toezicht op eenen het beheren van de faciliteiten die eigendom zijn van anderen. Het is echter van vitaal belang op te merken dat deze bedrijven niet de mankracht aan dergelijke faciliteiten mogen leveren of zich bezighouden met onderhouds- en schoonmaakactiviteiten. Het is hen ook niet toegestaan om  arbeidsrecruteringen tewerkstelling uit teoefenen.

  Projectmanagement:

  Deze categorie bedrijven is gespecialiseerd in het beheren en begeleiden van projectprocessen van begin tot eind. Het omvat het plannen, organiseren, bewaken en controleren van middelen en procedures om de doelstellingen van het project te implementeren en te bereiken. Het beheert budgetten en middelen om organisatorische doelen te bereiken, planningen te plannen en te ontwikkelen en te zorgen voor tijdige voltooiing van projecten.

  Computersystemen en communicatieapparatuur Software Ontwerp:

  Deze categorie omvat bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, implementeren, uitvoerenen onderhouden van IT-randapparatuur om de problemen van de gebruiker en de behoefte aan dergelijke oplossingen te identificeren. Het gaat ook om het ontwerpen van softwaretoepassingen die zijn ontworpen om op smartphones en mobiele apparaten te worden uitgevoerd.

  Investeringen in commerciële ondernemingen enmanagementdiensten:

  Het omvat bedrijven en holdings die specifiek zijn opgericht om hun fondsen te beleggen door de oprichting van dochterondernemingen.

  Een holdingmaatschappij is een bedrijfsentiteit, normaal gesproken een bedrijf of LLC (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). Doorgaansverkoopt een holding geen producten of diensten, produceert of voert deze geen andere bedrijfsactiviteiten uit. Integendeel, holdings houden de controlerende aandelen in andere bedrijven. Aan de andere kant dekken de managementfirma’s het beheer van dergelijke subsitiebedrijvenen hun zaken.

  Vakantiewoningen:

  Deze categorie omvat bedrijven die zich bezighouden met het verhuren van de gemeubileerde accommodaties namens eigenaren aan vakantiegangers dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Het gaat ook om het huren van de eenheid als geheelen niet gedeeltelijk als kamers ofbedden.

  Portaal:

  Omvat bedrijven die websites exploiteren die fungeren als portalen naar het internet, via pc’s en digitale apparaten, om kopers en verkopers en dienstverleners en gebruikers samen te brengen om deals te sluiten; het gaat ook om het vermeldenvanverkopers.

  Kledinghandel:

  Omvat het doorverkopen van kleding en kleding voor mannen,  vrouwen  en kinderen, zoals jassen, pakken, jassen, rokken, shirts, broeken, shorts, jassen, handschoenen, zwemkleding, sokken.

  Elektronische Games Arcade:

  Dit omvat operatiehallen waar mensen samenkomen voor het spelen van elektronische en videogames.

  Evenementen organiseren & beheren:

  Omvat de organisatie en het beheer van evenementen, wat inhoudt dat het evenement wordt bedacht, de technische aspecten worden gecoördineerd, de logistiek wordt gepland voordat de modaliteiten van het evenement worden uitgevoerd; de activiteit is van toepassing op verschillende sectoren, zoals marketingprogramma’s, bedrijfsevenementen, algemene vergaderingen, galadiners en lanceringen, teambuilding, prijsuitreikingen, persevenementen en kinderfeestjes.

  Web Design:

  Omvat  bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van de pagina’s van de sites voor elektronische diensten; het internet wordt hier gebruikt als infrastructuur. Sommige van de diensten die worden aangeboden onder Webontwerp zijn contentcreatie, codering, programmering, SEO, enz.

  Enkele activiteiten waarvoor specifieke goedkeuringen vereistzijn, zijn:

  Verhuur:

  U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten die onder de verhuurcategorie vallen. Sommige van de activiteiten onder deze groep omvatten autoverhuur, het huren van motor, meubels, huis en nog veel meer. Voor deze categorieën is RTA-goedkeuring vereist.

  Eten:

  U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten onder deze groep, zoals cateringdiensten, de oprichting van restaurants, coffeeshops of de handel in voedingssupplementen. Het is vermeldenswaard dat deze activiteiten goedkeuring vereisen van de gemeente Dubai en de afdeling voedsel en veiligheid. De gemeente Dubai is de overheidsinstantie waarvan de afdeling voedselveiligheid verantwoordelijk is voor inspecties en het reguleren van best practices voor de handel in voedingsmiddelen in Dubai. Daarommoet elk bedrijf datzich bezig heeft met levensmiddelen of soortgelijke activiteiten zich registreren bij de gemeente Dubai.

  Kliniek:

  Om een gezondheidszorgbedrijf in Dubai op te zetten, moet men een medische graad hebben of een directeur zijn met een relevante kwalificatie. Een diploma of internationaal diploma is niet voldoende om een privéziekenhuis in Dubai te openen en is onderworpen aan de certificeringsprocedure in de VAE. Het hele team moet op alle niveaus volledig gecertificeerd zijn door de DHA (Dubai Healthcare Authority). Bovendien is het kennen van de Engelse taal (zowel lezen als  schrijven) een verplichte voorwaarde.

  U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan bedrijfsactiviteiten onder deze groep, zoals het vormen van een polikliniek, esthetische kliniek, tandheelkundige kliniek  of algemene kliniek. Dit zijn cruciale categorieën bedrijven en daarom moeten ze worden goedgekeurd door de Dubai Health Authority.

  Onroerend goed:

  U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten onder deze groep, zoals vastgoedadviesbureaus, kopen en verkopen van onroerend goed, makelaardij, beheer van onroerend goed en ontwikkeling van onroerend goed. Goedkeuring van de RERA (Real Estate Regulatory Agency) is nodig voor vastgoedactiviteiten en Business Centre-activiteiten.

  Beveiliging:

  U kunt kiezen uit verschillende activiteiten onder deze groep, waaronder beveiligingsdiensten, beveiligingssystemen en equipment trading, en beveiligingstraining. Zodra u uw licentie hebt ontvangen, hebt u bovendien een politiemachtiging nodig om beveiligingsactiviteiten in de VAE uit te voeren. Uiteindelijk, afhankelijk van de aard van uw beveiligingsbedrijf, heeft u mogelijk goedkeuring nodig vanhet Security Industry Regulatory Agency(SIRA) van de VAE.

  Hieronder volgen de stappen die betrokken zijn bij het opzetten van een bedrijf of bedrijf in Dubai:

  • Reserveer een bedrijfsnaam
  • Eerste goedkeuring aanvragen
  • Externe goedkeuringen aanvragen (alleen als de geselecteerde activiteit externe goedkeuringen vereist)
  • Zorg ervoor dat het bedrijf Ejari (Ejari is een huurcontract, huurovereenkomst of een huurcontractregistratie) geregistreerd is onder de gereserveerde handelsnaam.
  • De ondertekening van het memorandum van overeenstemming.
  • Uitgifte van bedrijfsrechten
  • Voldoe aan de
  • Visumproces
  • Bankrekening openen
  + OFFSHORE COMPANY

  Oprichting van offshorebedrijven in de VAE

  Vae is officieel bekend als de Verenigde Arabische Emiraten en algemeen als Emiraten. Arabisch is de officiële taal van de VAE. Het is een West-Aziatisch land gelegen aan de oostkant van het Arabische schiereiland. Het grenst aan Saoedi-Arabië en Oman. Het is een electieve monarchie bestaande uit een federatie van zeven Emiraten, waaronder:

  • Dubai
  • Ajman
  • Abu Dhabi
  • Umm Al Quwain
  • Sharjah
  • Ras Al Khaimah
  • Fujairah

  Elk van deze zeven Emiraten wordt bestuurd door een heerser (wiens heerschappij is gebaseerd op erfelijk sjeikdom), en samen vormen ze een Federale Hoge Raad.

  De olie- en aardgasreserves van de Verenigde Arabische Emiraten staan op de 6e en 7e plaats van de grootste ter wereld. De heerser van Abu Dhabi, Zayed bin Sultan Al Nahyan, hield toezicht op de ontwikkeling van het emiraat door hun olie-inkomsten te investeren in infrastructuur, onderwijs en gezondheidszorg.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  De VAE heeft immigranten altijd met een open hart verwelkomd. Verrassend genoeg zijn immigranten en expats goed voor een enorm percentage van de totale bevolking in de Verenigde Arabische Emiraten.

  De VAE heeft de meest gediversifieerde economie van alle leden van de Samenwerkingsraad van de Golf. Over het algemeen heeft de VAE een ontwikkelde economie en is het een van de rijke staten ter wereld. Dubai is echter de meest bevolkte stad in de hele VAE. Het staat bekend als een internationale hub en wereldstad.

  In de loop van de tijd is het land meer gericht op zaken en toerisme en minder afhankelijk geworden van zijn oliereserves. Om van de VAE een go-to-place te maken voor investeerders om offshore-bedrijven op te zetten, besloot de regering van de VAE om geen inkomstenbelasting te heffen.

  Vele redenen maken offshore bedrijfsvorming in de VAE een van de meest gewilde investeringsmogelijkheden voor beleggers wereldwijd. Het is essentieel om meer te weten te komen over de voordelen van offshore bedrijfsvorming voordat u een offshore-bedrijf in emiraten opzet.

  Voordelen van de offshore bedrijfsvorming in de VAE

  Als het gaat om het weten hoe een offshore-bedrijf in de VAE moet worden opgezet, geven de meeste mensen er de voorkeur aan om de voordelen van offshore bedrijfsvorming in de Emiraten te begrijpen. Dienovereenkomstig hebben we hier enkele van de echte voordelen van het offshore-bedrijf dat in de VAE is opgezet, ingeschakeld.

  • Het land biedt fantastische belastingvoordelen aan zijn investeerders en het is een van de snelst groeiende economieën ter wereld.
  • De VAE heeft de 17e plaats behaald in de Global Competitiveness Index. Het staat ook op de 1e plaats in de Arabische wereld vanwege de beste infrastructuur en zakelijke omgeving.
  • Abu Dhabi en Dubai zijn de twee meest gewilde bestemmingen voor offshore bedrijven en worden beschouwd als een belangrijke attractie voor de meeste buitenlandse hoofdsteden.
  • Gelukkig zijn er geen beperkingen en wisselkoerscontroles op kapitaal- en winstrepatriëring voor buitenlandse investeerders.
  • Het offshore-bedrijf dat de VAE heeft opgezet, kan een ideale manier zijn om internationale winsten legitiem te boeken als het bedrijf efficiënt is gestructureerd.

  Deze redenen, zoals hierboven vermeld, hebben de Verenigde Arabische Emiraten tot een van de meest gewilde en favoriete bestemmingen voor buitenlandse investeringen gemaakt, vooral in het Midden-Oosten.

  3 eenvoudige stappen om zaken te doen in de Verenigde Arabische Emiraten

  Corporate banking-oplossing voor offshore bedrijfsvorming in de VAE

  Om bedrijfsactiviteiten te starten, is het verplicht om een zakelijke bankoplossing te hebben. Zorg ervoor dat u hiervoor kijkt naar de diensten die door de bank worden aangeboden voor offshore-bedrijven en dienovereenkomstig een aanvraag indient om uw zakelijke bankrekening te openen. Gelukkig is het banksysteem in de VAE offshore-vriendelijk en met de hulp van Thallium Consulting kan men gemakkelijk een betrouwbare bankoplossing vinden bij bijna alle gerenommeerde banken in de VAE.

  Het is belangrijk op te merken dat de algehele veiligheid van bankieren in de VAE heel aantrekkelijk is. De vereisten om een zakelijke rekening in de VAE te openen, variëren echter van bank tot bank. Daarom voeren we bij Thallium Consulting altijd de juiste due diligence uit voordat we ergens solliciteren.

  Al met al zijn de zakelijke bankoplossingen van de VAE veilig, betrouwbaar en wereldwijd traceerbaar, zonder of minimale beperkingen op uw transacties.

  Het vernieuwingsproces van het bedrijf in de VAE

  Het verkrijgen van een licentie voor de vorming van uw offshore-bedrijf in de VAE en de jaarlijkse verlenging ervan is geen eenvoudige taak. Het is omdat het proces vervelende documentatie en procedures vereist om in dit opzicht te voltooien.

  Meer nog, het zijn niet alleen de kosten van het registreren van uw bedrijf die mensen willen weten terwijl ze overwegen een offshore-bedrijf in de VAE op te zetten, maar ook het verlengingsproces en de vergoeding van offshore-bedrijfsvorming in de VAE. Zo speelt Thallium Consulting een grote rol in het afhandelen van alle formaliteiten voor u. De details van het proces staan hieronder vermeld:

  • U kunt het verlengingsproces van het bedrijf in de VAE voltooien, zowel offline als online. Voor offline verlenging moet u hulp krijgen van een geautoriseerde serviceprovider. Daarom helpt Thallium Consulting u bij de vernieuwing van uw offshore bedrijf door end-to-end processen af te handelen.
  • Voordat u bedrijfsverlenging aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat uw huurcontract nog steeds geldig is.
  • Vervolgens moet u het bedrijfsvernieuwingsproces aanvragen door een aanvraag in te dienen samen met de benodigde documenten.
  • De autoriteit zal u dan een betalingsvoucher toestaan om uw bedrijfsverlengingskosten te betalen.

  Zodra u de betaling hebt voltooid, kunt u uw verlengde bedrijfslicentie krijgen.

  Voordelen van de offshore-bedrijfsvorming in de VAE als belastingparadijs

  De VAE is het ontmoetingspunt van west en noord, waardoor het een meer strategische locatie is om te overwegen voor offshore bedrijfsvorming.

  Meer nog, jonge ondernemers en startups kunnen het super eenvoudig vinden om hun entiteit in de VAE te vestigen. Ze kunnen ook hun belastingvrije offshore-bedrijfsvorming in de VAE starten. Gelukkig ondersteunt de lokale overheid offshore-bedrijven door minimale bureaucratie, in tegenstelling tot andere populaire landen wereldwijd. Al deze voordelen hebben offshore bedrijfsvorming in de VAE voor de meesten een wenselijke oplossing gemaakt.

  De VAE is een belastingparadijs en biedt buitenlandse personen en bedrijven weinig of geen belastingplicht in een politiek en economisch statische omgeving.

  Daarnaast biedt de VAE lucratieve belastingvoordelen, waaronder vrijstelling van inkomstenbelasting voor zowel uw bedrijfsmedewerkers die hier werken als buitenlandse ondernemers die in de VAE wonen. Met een goed gestructureerd offshore-bedrijf dat is opgezet in de VAE, kunt u ook genieten van vrijstelling van belasting op meerwaarden. In sommige gebieden moet u echter een belasting over de toegevoegde waarde van 5% betalen in de VAE. Over het algemeen is de VAE een uitstekende locatie voor internationale bedrijven die op zoek zijn naar offshore bedrijfsopstelling.

  AANVULLENDE BEDRIJFSCREATIEDIENSTEN

  Thallium Consulting biedt ook tal van aanvullende diensten om u VOLLEDIG te ondersteunen bij uw lopende zakelijke behoeften.
  resident-visa

  INWONERS VISA VERKRIJGEN

  bank-account

  BANKREKENING OPENING

  market-research

  MARKTONDERZOEK

  marketing-setup

  MARKETING OPZET

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Welke overheidsinstantie is verantwoordelijk voor de afgifte van mainland-licenties?

  De uitgifte van licentie is van DED (DEPARTMENT OF  ECONOMIC DEPARTMENT).

  Zijn wat zijn de visa-opties?

  Er is een beleggersvisum dat drie jaar geldig is en een werkvisum dat twee jaar geldig is.

  Wat is het partner- of investeerdersvisum?

  Een investeerders- / partnervisum wordt aan elke aandeelhouder van het bedrijf gegeven.

  Hoe krijg ik een partner- of investeerdersvisum?

  Zodra de licentie is afgegeven, vragen we de vestigingskaart van het bedrijf en het E-Visum (inreisvergunning) aan.

  Hoe krijg ik een werkvisum?

  Zodra de vestigingskaart is uitgegeven, zullen we een arbeidsdossier aanvragen bij het Ministerie van Menselijke Resource (MOHRE) om werknemersvisa onder uw bedrijf toe te voegen.

  Wat moet ik doen als ik mijn e-visum heb ontvangen?

  Zodra u zich in de VAE bevindt, moet u een medisch en vingerafdrukproces ondergaan om een verblijfsvisum te verkrijgen.

  Wat is een Vestigingskaart?

  Een vestigingskaart of immigratiekaart wordt uitgegeven door de immigratieautoriteiten om verblijfsvisa aan het bedrijf te werven en toe te voegen.

  Wat is een Labor bestand?

  Een arbeidsdossier wordt door het ministerie van Human Resource (MOHRE) aan een bedrijf afgegeven  om werknemersvisa toe te voegen en de identiteit en werkplekken van de werknemer bij te houden.

  Heb ik een verzekering nodig om een verblijfsvergunning in de VAE te verkrijgen?

  Ja, het is verplicht om een verzekering te hebben voor het verblijfsvisumproces.

  Zijn er beperkingen voorhandelsnaam voorbehouden?

  Ja, het  woord Dubai is niet toegestaan, Arabische en islamitische tradities zijn niet toegestaan, woorden die verwijzen naar god of islam zijn niet toegestaan, handelsnamen moeten worden vertaald naar het Arabisch en handelsnamen moeten de bedrijfsactiviteit beschrijven.

  Hoeveel visa kan ik onder mijn licentie hebben?

  U kunt zoveel visa verkrijgen als u nodig heeft, afhankelijk van de kantoorruimte.

  Kan ik overal in de VAE een kantoor huren?

  Ja (met uitzondering van freezone  aangewezen gebied).

  Hoe kunnen veel bedrijfsactiviteiten onder één licentie wordentoegevoegd?

  Maximaal 10 activiteiten kunnen in één vergunning worden opgenomen waarbij alle activiteiten van dezelfde aard moeten zijn op basis van de activiteitengroep dievolgens de DED-normen is vastgesteld.

  Wat is het verschil tussen een lokale sponsor en een lokale agent?

  Een lokale sponsor is over het algemeen nodig onder een commerciële licentieen hij is verantwoordelijk voor het bedrijf, het aandelenkapitaal en de ondertekende MOA.

  Een lokale agent is vereist voor het verkrijgen van een professionele licentieen hij ondertekent een lokale serviceovereenkomst voor een vast bedrag en heeft geen directe betrokkenheid of enige financiële aansprakelijkheid in een bedrijf.

  Is de fysieke aanwezigheid van de aandeelhouder/Eigenaar vereist voor de oprichting van de onderneming?

  Ja, alle aandeelhouders/Eigenaren dienen aanwezig te zijn bij de ondertekening van de MOA samen met de lokalesponsor/Agent.

  Wat zijn de soorten handelslicenties die zijn uitgegeven door de Mainland Authority?

  Commerciële licentie,industriële licentie en professionele licentie.