Wie we zijn?

Wij zijn Thallium Consulting, de pionier op het gebied van zakelijke oplossingen over de hele wereld, vooral in Dubai, de VAE en Europa. Met meer dan tien jaar ervaring hebben onze oprichters een schat aan expertise en kennis opgedaan bij het beheren van dergelijke cruciale zakelijke behoeften. Dit heeft hen in staat gesteld om Thallium Consulting op te richten om al uw zakelijke vereisten over de hele wereld uit te voeren.

In het huidige ondernemingsklimaat moeten bedrijven ernaar streven dynamisch en aanpasbaar te zijn om waardevolle kansen te benutten. We realiseerden ons de uitdagingen voor een bedrijf om zijn activiteiten uit te breiden. Daarom bieden we een uitgebreid pakket van eersteklas diensten op maat die bedrijven en ondernemers helpen bij het opzetten en naadloos uitbreiden van hun bedrijf over internationale grenzen, van startups tot Fortune 500-bedrijven.

We zijn toegewijd om de beste lokale partner te zijn voor bedrijven die van plan zijn hun bedrijf in de regio te vestigen door hen te helpen met kant-en-klare oplossingen. Thallium Consulting is een end-to-end oplossing voor al uw zakelijke behoeften, vanaf het bedrijf dat is opgezet om de dagelijkse activiteiten te beheren.

Dagelijks ontvangen wij verzoeken van ondernemers en bedrijven die zich in Europa of het Midden-Oosten (VAE) willen vestigen om te profiteren van de voordeligste belastingvoordelen en economische dynamiek ter wereld.

Als groeimotor begeleiden wij alle bedrijven in hun ontwikkeling van startups tot MKB tot multinationals, want uw succes is ook ons succes! Met vooruitstrevende planning en investeringen in nieuwe diensten streven we ernaar onze waardevolle klanten in alle sectoren te blijven helpen. Ons toegewijde en zeer gemotiveerde team omvat de juiste mix van ervaren en jonge, energieke professionals.

Het succes van een bedrijf is gebaseerd op het begrip van zijn klanten, zijn markten, maar vooral op het vermogen om te innoveren in zijn marketingmateriaal. Wij begeleiden u, adviseren u en nemen deel aan de strategische ontwikkeling van uw bedrijf door het te begeleiden in zijn digitale transformatie.

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsstrategie en ontwikkeling. Niet alleen dat, maar we hebben uitgebreide kennis en ervaring in de VAE en bieden complete en op maat gemaakte diensten zoals:

Bedrijfsstrategie, marktonderzoek, bedrijfsconfiguratie of bedrijfsconfiguratie, digitale marketing, gemeenschapsbeheer, werving, salarisadministratie, juridische zaken en financiën.

Met onze meerdere internationale partners garanderen we u oplossingen die zijn aangepast aan al uw behoeften.

ONZE
VISIE

Thallium Consulting combineert kennis, expertise, meerdere internationale partners en Europese standaarden, waardoor wij u de juiste turnkey-oplossingen kunnen bieden.

ONZE
MISSIE

Echte broedplaats, dankzij onze kennis en expertise. Wij staan u bij in elke fase van uw project, van bedrijfsstrategie, marketingonderzoek, bedrijfsopstelling, 360° marketing, werving, salarisadministratie tot juridisch en financieel.

ONZE
WAARDE

Thallium Consulting bedient start-ups, kmo’s en multinationals door u een reeks diensten aan te bieden die essentieel zijn voor elk bedrijf. Thallium Consulting faciliteert de ontwikkeling van uw bedrijf over de hele wereld.

ONZE DIENSTEN

BEDRIJFSSTRATEGIE

Wij begeleiden u bij de ontwikkeling en implementatie van een bedrijfsstrategie en blijven tegelijkertijd reactief op de evolutie van de trends die leiden tot uw doel. Wij bieden u aan om uw markt, uw concurrenten, uw segmentatie en uw positie te bestuderen om u te onderscheiden van de massa.

BEDRIJFSINSTELLING

Om ervoor te zorgen dat we samenwerken met de beste op elk gebied, hebben we solide relaties opgebouwd met belangrijke lokale partners die uitgebreide juridische, vertrouwens- en boekhouddiensten bieden, waardoor we uw bedrijfscreatie kunnen garanderen.

HR & PAYROLL

Wij bieden gedeeltelijke of totale outsourcingoplossingen aan kleine, middelgrote en grote organisaties. Of het nu gaat om transactionele diensten zoals Payroll of de volledige HR- en Recruitment-functies; we hebben de expertise en middelen om dit te ondersteunen.

Marketing 360º

Wij begrijpen uw klantreis. We helpen bedrijven hun digitale aanwezigheid wereldwijd te vergroten door geweldige websites voor gebruikerservaringen, mobiele applicaties en sociale netwerken te ontwikkelen. We kunnen u helpen bij het ontwikkelen van een effectieve en boeiendere online marketingstrategie die helpt bij het creëren van gemakkelijk vindbare en unieke ervaringen die tot actie en conversie leiden.

WETTELIJK

We bieden uitgebreide juridische ondersteuning aan onze klanten die zich bezighouden met het oprichten van bedrijven, joint ventures, bedrijven met vrije zones, offshore-bedrijven, ondernemingsrecht, verzekeringsrecht, bankrecht, eigendomsgeschillen, arbeidsrecht in de VAE, handelsrecht, invordering van schulden en strafrecht.

FINANCIËN

Wij helpen bedrijven en particulieren bij het beheren van hun financiën, zodat ze zich kunnen concentreren op hun eigen doelen. Ons uiteindelijke doel is om alle financiële diensten onder één paraplu te bieden. We voorzien dan in al uw boekhoudkundige behoeften, zoals boekhouding, belastingcompliance, financiële rapportering, auditing en alle andere factoren die bedrijven willen uitbesteden.