Company formation in CYPRUS

Firmengründung in mehr als 20 Ländern und in weniger als 5 Minuten

Senden Sie uns Ihre Anfrage!

  Over Cyprus

  Cyprus, ook erkend  als de Republiek Cyprus, ligt aan de oostkant van de uitgestrekteMiddellandseZee. Precies, tussen Zuid-Turkije en Oost-Griekenland. Cyprus is een eilandnatie en is ook een van de meest bevolkte. De hoofdstad van Cyprus is Nicosia.

  Bovendien is de totale oppervlakte van deze eilandnatie ongeveer 9000 km. In de buurt van Cyprus zijn de landen van Israël, Gaza, Libanon en Egypte. Bovendien, als een eilandnatie, cyprus heeft enkele van de meest hypnotiserende stranden met turquoise wateren.

  De economie van Cyprus is afhankelijk van vraag en aanbod op basis van diensten. Landbouw, toerisme,financiële diensten en scheepvaart zijn ook enkele van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de mensen die hier wonen.

  Je vindt zowel de Griekse als turkse cultuur en tradities op Cyprus. Het is de reden waarom de officiële talen van Cyprus Grieks en Turks zijn. Afgezien vant hat, Cyprus geniet van een  gunstige  locatie, waardoor het wordt beschouwd als de beste plaats voor offshore bedrijfsvorming.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Waarom is offshore bedrijfsvorming in Cyprus beroemd geworden?

  Cyprus biedt uitstekende zakelijke kansen aan IBC en LLC investeerders dieniet willen een bedrijf in Cyprus op te nemen. Om deze reden genieten beleggers van tal van voordelen. Een offshore bedrijf dat in Cyprus is opgericht, valt onder het vennootschapsrecht. Het is perfect voor mensen die niet in Cyprus willen wonen, maar toch willen genieten van de voordelen van offshore bedrijf setup Cyprus.

  Bovendien biedt Cyprus ook verschillende voordelen voor buitenlandse handelaren. Vanwege deze redenen is Cyprus een toonaangevend platform geworden om een offshore bedrijf op te richten, of het nu LLC of IBC is. Kortom, het is een solide financiële hub geworden voor enkele van de grootste namen in de financiële sector.

  Cyprus beschermt ook de activa van offshorebedrijven. Cyprus is ook lid van de Europese Unie, waardoor het enkele van de beste financiële voordelen geniet. Dit omvat toegang tot de tra de-overeenkomsten van de EUen meer. Om deze redenen willen veel aandeelhouders leren hoe ze een offshore bedrijf in Cyprus kunnen opzetten.

  Buitenlandse investeerders kunnen ook een residentiële status verdienen na het opnemen van een bedrijf in Cyprus. Dit stelt beleggers in staat om extra be nefits tekrijgen, waar we het over een tijdje over zullen hebben.

  Voordelen van het opzetten van het bedrijf in Cyprus

  Inmiddels moet u weten waarom Cyprus wordt beschouwd als een van de mooiste plaatsen die meer dan een paar pauzes bieden aan offshore-bedrijven. Enkele van de voordelen die offshore bedrijf setup Cyprus biedt, worden hieronder gespecificeerd

  • 0% procent belasting – Zelfs voor bedrijven met een niet-ingezeten status hoeven niet-ingezetenen geen lokale vennootschapsbelasting te betalen.
  • Het oprichten van een bedrijf in Cyprus is relatief eenvoudig dan het opzetten van eenoffshore bedrijf.
  • Lage belasting op winst – Het dividendverrekeningssysteem helpt u belasting te betalen over dividendbetalingen. Bovendien is er slechts een belasting van 12% op de gegenereerde nettowinst.
  • Geen belastingen op kapitaal – U bent niet verplicht om belastingen te betalen op uw capital, activa of aandelen.
   • Handig – Engels wordt ook gesproken in Cyprus, waardoor alle documenten in het Engels zijn gemaakt. Engels is een zakelijke taal in Cyprus. Dit helpt belanghebbenden om te weten hoe ze een offshore bedrijf in Cyprus moeten opzetten. Het is een van de benefits die de transacties en offshore bedrijf setup Cyprus heeft vergemakkelijkt. Het heeft ook veel buitenlandse investeerders aangetrokken. Hoe een offshore-bedrijf in Cyprus op te zetten, is niet langer een aanzienlijk probleem met deze functie.
   • Snelle offshore bedrijfsvorming in Cyprus – U kunt een bedrijf in Cyprus opnemen in 10 – 15 dagen.

   Voordat u leert hoe u een offshore bedrijf in Cyprus kunt opzetten, raden wij u aan de voordelen te bekijken om een beter idee te krijgen van de faciliteiten die Cyprus biedt. Om een hogere belasting tevermijden, moet u daarom overwegen om een bedrijf in Cyprus op te nemen. Om meer te weten over het opzetten van een offshore bedrijf in Cyprus, lees over de wetgeving in Cyprus.

  3 Einfache Schritte zur Online-Registrierung Ihres Unternehmens

  Corporate banking oplossing voor offshore bedrijf setup Cyprus

  Enkele van de zakelijke bankoplossingen die Thallium Consulting biedt aan offshore bedrijven die zijn gevestigd in Cyprus zijn:

  • Multicurrency trading – Dit helpt u om te handelen tussen meerdere valuta’s. Door deze functie wordt de handel in Cyprus gemakkelijk gemaakt.
  • Debetkaarten – Debetkaarten voor eigenaren van zakelijke accounts. Het stelt hen in staat om overal ter wereld toegang te krijgen tot hun Bankrekening in Cyprus.
  • Internetbankieren – Internetbankieren helpt eigenaren van zakelijke accounts op afstand hun bankrekening in Cyprus te controleren.
  • Laag minimumbedrag – You hoeft slechts 1000 EUR te hebben om een zakelijke bankrekening in Cyprus te openen.
  • Er is ook telefoon- en faxbankieren beschikbaar.

  Vernieuwingsproces van het bedrijf in Cyprus

  Om uw offshore bedrijf dat in Cyprus is gevestigd te verlengen, moet u een jaarlijkse verlengingsvergoeding betalen. U betaalthet elk jaar om de oprichting van uw bedrijf in Malta veilig te stellen. Over het algemeen is de verlengingsvergoeding voor offshore-bedrijfsvorming in Cyprus ongeveer 350 EUR.

  Daarnaast bestaat de jaarlijkse vernieuwingstaks uit twee delen. Het omvat overheidsvergoedingen enberoepskosten. U hebt mogelijk het recht om belastingen te betalen bij het betalen van uw verlengingskosten van offshore bedrijfsvorming in Cyprus. Het kan ongeveer 12% –  12,5% zijn en hangt af van uw offshore-bedrijfsopzet Cyprus genereert inkomsten.

  Bij Thallium Consulting nemen onze expertshet volledige licentieverlengingsproces voor u door. Wij zorgen professioneel voor dit lange proces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

  Voordelen van Cyprus als belastingparadijs

  Offshore bedrijf setup Cyprus biedt tal van prikkels en voordelen voor investeerdersover de hele wereld. Bovendien zijn er meerdere voordelen aangeboden door offshore-bedrijven die in Cyprus zijn gevestigd, waardoor het een ideaal belastingparadijs is.

  • Ideale locatie
  • Het bedrijf kan worden opgericht en gevormd door een enkel lid.
  • Goed gestructureerd transportsysteem
  • Extensive telecommunicatie
  • Diensten voor activabescherming.
  • Veelbelovende wetgever
  • Offshore bedrijf setup Cyprus is niet geblokkeerd.
  • Mediterraan weer.

  Al deze voordelen en voordelen van Offshore bedrijf setup Cyprus maken het een ideale plek om te investeren. Krijg deskundig advies en hulp van Thallium Consulting professionals tijdens het starten van uw offshore bedrijf.