Company formation in IRELANDS

Firmengründung in mehr als 20 Ländern und in weniger als 5 Minuten

Senden Sie uns Ihre Anfrage!

  Over IERLAND

  Ierland, officieel bekend als de Republiek Ierland, gelegen in het noordoosten van het VK. Gewoonlijk is Ierland een populair land vanwege de overvloed aan folklore en levendige schilderachtige landschappen. Ierland herbergt drie werelderfgoedlocaties. Het bevat ook verschillende andere plaatsen die bovenaan de voorlopige bezoekerslijsten in Ierland staan.

  Ook al heeft het eiland Ierland een bevolking van slechts 5 tot 6 miljoen inwoners, toch is het een van de meest populaire landen ter wereld. Sterker nog, Ierland staat bekend als het op een na grootste eiland van de Britse eilanden. Het is ook het 20e grootste eiland ter wereld en het op twee na grootste van Europa.

  Ierland is ook een land met een ongelooflijke geschiedenis en prachtige landschappen. Geografisch gezien is het land verdeeld in twee delen, namelijk de Republiek Ierland die 5/6e van het eiland beslaat en Noord-Ierland, dat het deel van het VK is.

  De Ierse regering is het kabinet dat de uitvoerende macht in Ierland uitoefent. Iers en Engels zijn twee officiële talen die in Ierland worden gebruikt.

  Vanaf de jaren vijftig heeft het land een grote verschuiving doorgemaakt van een agrarisch land naar industrie en vervolgens naar een dienstengedreven economie. De primaire sectoren van het bedrijf voegen een groot deel toe aan het BBP. Deze sectoren omvatten toerisme, diensten en technologie. De belangrijkste exportproducten van Ierland bestaan ​​uit voedselproducten, bijvoorbeeld rundvlees, lamsvlees en aardappelen, machines, farmaceutische producten en mineralen zoals zink en lood. Auto’s, vliegtuigonderdelen en olie zijn enkele van de belangrijkste importproducten van Ierland.

  Ierland is hier zeer gastvrij voor de oprichting van offshore-bedrijven. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom meer dan 1.500 bedrijven Ierland hebben gekozen als land om hun bedrijf te vestigen. Verrassend genoeg komen deze bedrijven niet alleen uit Europa, maar uit de hele wereld.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van het offshorebedrijf dat Ierland heeft opgezet

  De Ierse overheid zorgt hier voor een lager belastingklimaat voor offshorebedrijven. Als u echter meer wilt weten over verschillende aspecten van het opzetten van een offshore-bedrijf in het Iers, bekijk dan de onderstaande details.

  Wanneer het gaat om de vorming van offshore-bedrijven, naast het weten hoe ze een offshore-bedrijf in Ierland moeten opzetten, geven mensen er ook de voorkeur aan om te weten welke voordelen ze zullen krijgen van offshore bedrijfsvorming in Ierland. Om u te laten weten hoe offshore bedrijfsvorming in Ierland voordelig voor u kan zijn, hebben we de meest kritische, maar overtuigende voordelen van een offshore bedrijf dat in Ierland is opgezet, ingeschakeld.

  • Het offshore bedrijf gevestigd in Ierland is een uitstekende toegangspoort tot Europa. Het is omdat registratie voor offshore bedrijfsvorming in Ierland een toegangspoort kan bieden tot de EER, de grootste markt van consumenten ter wereld.
  • Het land is het enige Engelstalige lid van de Europese Unie. De munteenheid van Ierland is de Euro.
  • Ierland kan u strategische toegang tot het VERENIGD KONINKRIJK bieden omdat het zijn grens deelt met hetzelfde eiland.
  • De vennootschapsbelastingtarieven van Ierland zijn laag.
  • Je hebt hier gemakkelijk toegang tot een jonge, energieke, bekwame en goed opgeleide talentenpool. De bevolking hier kan u voorzien van een uitstekend personeelsbestand voor uw offshore bedrijf dat in Ierland is gevestigd.
  • Gelukkig is de omgeving van Ierland weinig bureaucratie, waardoor het ideaal en zeer ondersteunend is voor offshorebedrijven die in Ierland zijn gevestigd.

  3 Einfache Schritte zur Online-Registrierung Ihres Unternehmens

  Corporate Banking oplossing voor offshore bedrijf opgezet Ierland.

  Over het algemeen is Ierland een zeer gerenommeerd offshore-bedrijf dat jurisdictie heeft opgezet met een sterk, veilig en regulier banksysteem. Zowel de Ierse als de EU-centrale banken in Ierland hebben de reputatie in te grijpen in het banksysteem in Ierland, indien nodig, om het plan te ondersteunen. Hierdoor is er een lager risico op een bankencrisis, in tegenstelling tot die in 2008.

  Beleggers hier die hebben gedaan met het offshore-bedrijf dat Ierland heeft opgezet, zien dit land als een stabiele wereldwijde bestemming om te investeren en hun geld vast te houden. Dit komt allemaal door de uitstekende ondersteuning voor zakelijk bankieren hier die iedereen kan ervaren.

  Het belangrijkste is dat Ierland geen controle op de uitwisseling oplegt, noch op uitgaande als inkomende geldoverdrachten. Gelukkig hanteert het land geen roerende voorheffing op de winst of het kapitaal van de herverdeling.

  Om een extra laag veiligheid en comfort voor de zakelijke spaarders te garanderen, verzekerde de overheid hier alle bankrekeningen.

  Het meest verbazingwekkende is dat de klantenservice van banken in Ierland ook uitstekend en zeer behulpzaam is. Bankbeambten in Ierland zijn genereus, zorgzaam en vriendelijk.

  Over het algemeen kunt u gemakkelijk een unieke zakelijke bankoplossing hebben voor een offshore bedrijf dat in Ierland is opgezet door Thallium Consulting. Het enige dat u hier echter hoeft te doen, is een lijst maken met uw beste keuzes bij het kiezen van een Ierse bank voor uw zakelijke bankrekening volgens uw voorkeuren. Dit gaat je ongetwijfeld helpen om met gemak een verstandigere keuze te maken.

  Het vernieuwingsproces van een offshore bedrijf dat in Ierland is opgericht.

  Verlengingsaanvraag voor offshore bedrijfsvorming in Ierland is essentieel om in te dienen vóór de vervaldatum van de licentie van uw bedrijf. De Autoriteit in Ierland zal u ongeveer 12 weken voor de vervaldatum een uitnodiging tot verlenging sturen, samen met een unieke code. Met behulp van deze code moet u de verlengingsaanvraag voltooien.

  Als u het verlengingsproces hier toevallig hebt gemist, wordt uw offshore-bedrijf als ongeldig beschouwd. De enige manier om dit probleem op te lossen, is door een geldige reden op te geven die u ervan weerhield het verlengingsproces van het offshorebedrijf dat in Ierland is opgezet, te voltooien. Thallium Consulting maakt het licentievernieuwingsproces eenvoudig voor u om de hele hectische taak uit te voeren.

  Voordelen van Ierland als belastingparadijs

  Hoewel Ierland officieel niet als een belastingparadijs wordt beschouwd als het gaat om de oprichting van offshore-bedrijven in Ierland, is Ierland een land met lage belastingen. Het tarief van de vennootschapsbelasting is hier 12,5%, wat het op twee na laagste is na Bulgarije en Hongarije in de EER. Meer nog, het elimineren van bronbelasting is ook gemakkelijker voor uitgaande buitenlandse geldoverdrachten. Het jaarlijkse bedrijf is ook met maximaal 25% gedaald door de kosten van de R & D-uitgaven in hetzelfde jaar.

  Hier kunt u ook belastingvrijstelling verkrijgen op meerwaarden op internationale dochterondernemingen.

  Wat nog belangrijker is, de belastingdienst in Ierland is zeer behulpzaam en coöperatief. Ze zijn er altijd om communicatie via telefoon en e-mail te verwelkomen. Ze zorgen er ook voor dat ze tijdig, vooraf belastingverhelderingen en regels met betrekking tot belastingwetten bieden. Thallium Consulting helpt u bij het vormen van uw bedrijf door alle problematische taken uit te voeren, zodat u niet met problemen te maken krijgt