Company formation in JERSEY

Firmengründung in mehr als 20 Ländern und in weniger als 5 Minuten

Senden Sie uns Ihre Anfrage!

  Over Jersey

  Jersey, officieel bekend als Bailiwick of Jersey, is een eiland en Britse kroonafhankelijkheid. Jersey is een zelfbesturend gebied gelegen nabij de noordwestkust van Frankrijk. Het is het grootste eiland van de Kanaaleilanden. Het grondgebied bestaat uit het belangrijkste eiland Jersey en een paar bewoonde eilanden en rotsen in de omgeving. Deze omvatten Les Dirouilles, Les  Minquiers,Les  Écréhous, Les  Pierres  de  Lecq.

  Ooit maakte Jersey deel uit van het hertogdom Normandië, waarvan de hertog vanaf 1066 koning van Engeland werd. Na het verlies van Normandië van de koningen van Engeland in de 13e eeuw. Ook al werd Jersey nooit een deel van Engeland, maar het bleef altijd trouw aan het land.

  Jersey is een parlementaire democratie die ook zelfbesturend is, onder een constitutionele monarchie. Het heeft zijn eigen juridische, juridische en financiële systemen. Het belangrijkste is dat Jersey ook afzonderlijke relaties heeft met het VK en crown de afhankelijkheden. Hoewel Jersey geen deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, is het VK toch grondwettelijk verantwoordelijk voor zijn verdediging.

  De financiële dienstensector van Jersey is vrij groot en genereert ongeveer 40% van de totale bruto toegevoegde waarde. Vanwege de culturele invloed van de Britten is Engels hier echter de primaire taal en het Pond sterling is hier de primaire valuta.

  Het belangrijkste is dat de economie van Jersey sterk ontwikkeld is en voornamelijk op diensten is gericht. Het is een flexibele en gemengde markteconomie met een geavanceerde infrastructuur van sociale zekerheid en vrijemarktprincipes.  De meerderheid van  de economische ontwikkeling in Jersey is van retail en groothandel, horeca, transport en communicatie, toerisme en financiële diensten.

  Over het algemeen is Jersey een klein eiland met exotische stranden, fascinerende geschiedenis, prachtige landschappen, adembenemende wandelingen op het platteland, fantastische dieren in het wild, hoge kwaliteit van leven en uitstekende mogelijkheden voor het opzetten van offshore-bedrijven. Als u in de war bent en niet weet waar u moet helpen bij het vormen van een bedrijf, kunt u contact opnemen met Thallium Consulting. Wij zijn er om dit hectische proces voor u gemakkelijk te maken.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van een offshore bedrijf dat Jersey opzet

  Bent u op zoek naar hoe u een offshore bedrijf in Jersey kunt opzetten? Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen waarvan u gebruik kunt maken met offshore-bedrijf dat Jersey met gemak opzet.

  Dus, hier gaan we met de fundamentele voordelen van het offshore-bedrijf dat in Jersey is opgezet.

  • Jersey biedt een onafhankelijk goedgekeurde en flexibele werkomgeving voor offshore-bedrijven die in Jersey zijn gevestigd.
  • Sterker nog, politieke en economische stabiliteit op de lange termijn speelt ook een rol in de toenemende populariteit van Jersey als offshore jurisdictie. Bovendien maken de lagere belastingtarieven offshore bedrijfsvorming in Jersey een voorkeursoptie voor beleggers.
  • Het is gemakkelijker om uw offshore bedrijf in Jersey te registreren. Het is omdat u het opnameproces binnen twee weken kunt voltooien. Ook is de minimumvereiste voor gestort aandelenkapitaal hier slechts £ 1
  • Het belangrijkste is dat u slechts één directeur en één aandeelhouder nodig hebt voor de vorming van offshore-bedrijven in Jersey.
  • Jersey is een populaire jurisdictie voor het FATF-doel om anti-witwaswetgeving te waarborgen. Dit kan ongetwijfeld extra comfort en gemak bieden aan beleggers hier.

  Dit zijn enkele van de vele redenen waarom individuen en bedrijven van plan zijn om bedrijfsvorming in Jersey te offshoren.

  3 Einfache Schritte zur Online-Registrierung Ihres Unternehmens

  Corporate banking oplossingen voor offshore bedrijf opgezet Jersey.

  Jersey is ongetwijfeld een populaire bank- en financiële sector in Europa. Daarom is de zakelijke banksector hier stabiel en betrouwbaar.

  Omdat u een betrouwbare zakelijke bankoplossing moet hebben voor offshore bedrijfsvorming in Jersey. Het is omdat de meeste financiële bankinstellingen in Jersey op verwijzingsbasis werken. U moet dus overwegen om in dit opzicht een professional in te huren.

  Het belangrijkste is dat er meer dan 30 gelicentieerde banken actief zijn in Jersey. Verrassend genoeg wonen veel van de top 25 banken op dit eiland. Sterker nog, het eiland heeft minder strenge belastingen in vergelijking met andere financiële centra  in West-Europa. Daarom is het eiland ook de thuisbasis van verschillende particuliere banken.

   

  Hulp krijgen van een Thallium Consulting professional kan u helpen bij het veiligstellen van een multicurrency corporate banking oplossing efficiënt en tijdig in Jersey.

  Het vernieuwingsproces van een offshore bedrijf gevestigd in Jersey.

  Een offshore bedrijfsformatie in Jersey is een proces dat tot 2 weken in beslag zal nemen. De jaarlijkse vernieuwing van de registratie van uw bedrijf is echter essentieel om van hieruit te blijven werken. Zorg ervoor dat uw bedrijf zijn financiële gegevens goed bijhoudt om bij te houden hoe het financieel gaat. Vergeet bovendien niet om vóór de vervaldatum een verlengingsaanvraag in te dienen om zonder gedoe een verlengde licentie te krijgen.

   

  Het verlengingsproces vereist een aanvraagformulier voor verlenging, enkele essentiële documenten en verlengingskosten. Wanneer u hiermee klaar bent, bent u gewoon goed om te gaan met uw offshore bedrijfsactiviteiten in Jersey. De experts van Thallium Consulting zorgen voor het gehele licentieverlengingsproces om zich te concentreren op de groei van uw bedrijf.

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming in Jersey als belastingparadijs

  Jersey kreeg de reputatie van belastingparadijs in de jaren 1920 voor het eerst. Het was toen rijke Britten naar het eiland begonnen te verhuizen om hun rijkdom hierheen over te brengen, in zoveel gevallen. Dit werd aanvankelijk gedaan om te profiteren van het gebrek aan successie- en vermogensbelastingen in Jersey.

   

  Jersey ontving vroeger geld uit Engeland als steunpilaar in het belastingparadijssysteem van Engeland. De kroonafhankelijkheid van Jersey opereert onder andere wetten van financiële transparantie dan de meeste banksystemen.

   

  Het belangrijkste is dat de overheid geen vennootschapsbelasting in rekening brengt aan bedrijven, zowel buitenlandse als binnenlandse. Jersey is belastingvrij voor de bedrijven die permanent op het eiland zijn gevestigd. Sterker nog, Jersey belast niet eens vermogenswinsten of dividenden. Bovendien is het inkomstenbelastingtarief van 20% in Jersey ook alleen van toepassing op de personen die in Jersey wonen met een hoog vermogen.

   

  Jersey schrapte in 2008 ook allerlei belastingen voor bedrijven die zaken deden op het eiland. Het offshore-bedrijf dat in Jersey is gevestigd, kan ook profiteren van een nultarief voor inkomstenbelasting, geen vermogenswinstbelasting en geen bronbelasting.

   

  Over het algemeen maken alle  hierboven genoemde dingen Jersey een van de beste plaatsen voor offshore-bedrijven om zich in Jersey op te zetten. Dus, vandaag nog beginnen met je proces is hier logisch. Neem contact op met experts van Thallium Consulting voor begeleiding en assistentie, zodat u tijdens het opzetten van het bedrijf niet met problemen te maken krijgt.