Company formation in SEYCHELLES

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Wat u moet weten over Seychellen

  Seychellen is een groep van 115 prachtigeeilanden gelegen in de Indische Oceaan. Seychellen heeft een aantal van de meest betoverende stranden en wereldklasse natuurreservaten. Ongeveer 46% van de Seychellen is bedekt met reserves.

   

  Seychellen werd in 1502 ontdekt door Visco De Gama. De Britten regeerden de Seychellen tussen 1814-1976. Na het verkrijgen van onafhankelijkheid van de Britten, heeft het nu een stabiele regering. De economie van de Seychellen is sterk afhankelijk van het toerisme. Daarnaast kunt u enkele zeldzame diersoorten op de Seychellen zien.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming op de Seychellen

  Naast het bieden van een politiek stabiele omgeving, zijn er verschillende voordelen die offshore bedrijf in Seychellen biedt. Enkele van de meest nuttige worden hieronder gespecificeerd.

  • Redelijke registratie- en licentiekosten
  • U hebt geen drempelkapitaalbedrag nodig om een IBC op de Seychellen te vormen.
  • Lage overheidskosten
  • Belastingvrij bedrijfsmodel, transacties. Geen vennootschapsbelasting
  • Het bankgeheim beschermt zowel de activa als de identiteit van de IBC-beleggers.
  • Geen internationale overeenkomsten inzake dubbele belasting
  • Wisselcontroles zijn niet toegestaan.
  • Monetaire stimulansen

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor Offshore Company

  Hoewel de Seychellen wereldwijd een prominente en gunstige jurisdictie hebben, heeft Thallium Consulting een aantal van de beste zakelijke bankoplossingen. Enkele van de zakelijke bankoplossingen die u helpen meer voordelen te behalen uit een offshore bedrijf dat op de Seychellen is opgezet, worden hieronder vermeld:

  • Internetbankieren – Een van de beste zakelijke bankoplossingen die banken van de Seychellen aanbieden, zijn internetbankieren. Met internetbankieren kunt u op afstand transacties doen op de Seychellen. U kunt bijvoorbeeld geengeld uitgeven, geld sturen, hypotheken, leningen controleren, enz.
  • Telefoon- en faxbankieren is ook beschikbaar – Met deze zakelijke bankoplossing kunt u faxtransmissies verzenden. Faxtransmissies zijn veiliger en goed versleuteld. Daarom zijn ze moeilijker te hacken.
  • Beschikbaarheid van SWIFT – Met SWIFT kunt u uw transacties in detail bekijken, inclusief de kosten en meer.

  ATM-kaart – ATM-kaart is ook beschikbaar, die klanten aanzienlijk gemak biedt.

  Het vernieuwingsproces van het offshorebedrijf dat op de Seychellen is opgezet.

  Als u uw offshore-bedrijf op de Seychellen operationeel wilt houden, moet u het jaarlijks vernieuwen. Als uw offshore bedrijf op de Seychellen niet wordt vernieuwd, kan het worden geliquideerd. De jaarlijkse vernieuwingstaksen bestaan uit twee componenten. Dit is inclusief verplichte toeslagen en optionele toeslagen. De verplichte vergoeding is de overheidstoeslag, terwijl de verplichte vergoeding is voor eventuele aanvullende diensten die u wilt. Om uw offshore-bedrijf te verlengen, moet u een jaarlijkse verlengingsvergoeding betalen op de dag vóór de incorporatie-verjaardagsdatum van het bedrijf; als u de datum niet volgt, resulteert dit in:

  • 10% boete als de jaarlijkse vergoeding niet op tijd wordt betaald.
  • 50% boete voor te late betaling als de betaling meer dan 90 dagen te laat is.

  Als het hele proces verwarrend lijkt, maak je dan geen zorgen, want de experts van Thallium Consultzullen dergelijke complexe taken van A-Z voor u afhandelen.

  Voordelen van het offshore-bedrijf dat op de Seychellen is opgezet als belastingparadijs

  Zoals hierboven vermeld, hebben de Seychellen een stabiel politiek systeem omdat het deel uitmaakt van het Britse Gemenebest. Seychellen biedt de IBC-investeerders ook een van de beste zakelijke kansen. Kortom, seychellen is een van de beste financiële centra. Enkele van de voordelen van offshore-bedrijven in seychellen als belastingparadijs worden hieronder vermeld.

  • Zelfbestuurde regio – Seychellen is een onafhankelijke staat, wat betekent dat geen externe juridische jurisdicties kunnen interfereren met bedrijven geassocieerd met seychellen. Bijvoorbeeld de Europese Unie.
  • Lid van de VN – Als onderdeel van de Verenigde Naties biedt de Seychellen enkele van de beste IBC-voordelen van eenll-tijd.
  • Verblijfs- en werkvergunningen toegestaan voor IBC-eigenaren en investeerders – Buitenlandse investeerders kunnen verblijfs- en werkvergunningen krijgen. Natuurlijk moeten sommige regels en voorschriften mogelijk worden gevolgd.
  • U kunt IBC-bedrijf opnemen in Seychellen in 24 uur.

  Al deze voordelen maken seychellen een ideale plek voor het opzetten van IBC en perfect voor een belastingparadijs.

  Bij Thallium Consulting helpen we u bij het opzetten van een offshore bedrijf met het openen van een zakelijke bankrekening door alles namens u te doen. Leun daarom achterover en registreer uw bedrijf in 3 eenvoudige stappen bij ons en laat ons het gedoe voor u nemen.