Company formation in Vietnam

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Over Vietnam

  Vietnam wordt beoordeeld als een van de fascinerende landen in Zuidoost-Azië. De beroemde aandachtzoekende bergen, prachtige stad en ideale stranden maken Vietnam de eerste keuze van veel toeristen. De rijke groene natuur in Vietnam speelt de helft van de rol bij het ontwikkelen van de economische groei van het land.

   

  Vietnam staat ook bekend om zijn Buddhist heiligdommen. De prachtige glimmende boeddhistische heiligdommen worden  geëerd door de boeddhistische volgelingen. Ze zijn te zien direct naast de enorme wolkenkrabbers van de stad. Mensen kunnen op vele manieren van Vietnam genieten. Het heeft luxe hotels. U kunt gaan wandelen en de kwaliteit timedoorbrengen midden in de natuur ook.

   

  Vietnam ligt in het centrum  van Zuidoost-Azië. Vietnam heeft China gelegen aan de noordkant van het land. Laos en Cambodja zijn aanwezig aan de westkant. Het door Vietnam bezette land is ongeveer 331.212  kilometer. Ook heeft het  een stabiel geografisch kenmerk

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Vietnam is uitgegroeid tot de meest bekende bestemming voor offshore bedrijfsvorming.

  Vietnam staat bekend om zijn weelderige groene bergen en het uitzicht op de stad. Vietnam ligt ook dicht bij deze landen; Thailand, Maleisië, Indonesia en de Filippijnen. Dergelijke factoren maken Vietnam de geschikte plaats voor het opzetten van offshore bedrijfsvorming.

   

  De bijkomende punten zijn het grote geografische gebied en de politiek sterke buurlanden.  Functies als deze overtuigen veel ondernemers enbedrijfseigenaren om een offshore bedrijf in Vietnam op te zetten.

   

  De bevolking van Vietnam wordt beschouwd als een factor voor de populariteit van offshore bedrijfsvorming in Vietnam. De totale bevolking van Vietnam, die eind 2017 werd berekend,bedroeg ongeveer 94 miljoen mensen.

   

  Dergelijke verschillende populaties zijn gunstig voor het offshore-bedrijf in Vietnam. Vietnam biedt veel mogelijkheden waar mensen veel geld kunnen verdienen en investeren.

   

  Vietnam staat ook bekend als een socialistisch land. Alle politiekeen juridische zaken in Vietnam worden geregeld door de CPV.

   

  CPV staat ook bekend als de communistische partij van Vietnam. De communistische partij van Vietnam is verantwoordelijk voor alle zaken die in Vietnam rondgaan.

   

  Vietnam staat de uitwisseling van vreemde valuta toe. De valuta die in Vietnam wordt gebruikt, wordt Dong genoemd. De residentiële en niet-essentiële partijen kunnen offshore-bedrijven in elke valuta opzetten volgens hun regels. Dergelijke redenen maken Vietnam een ideale plek om off shore bedrijven op tezetten.

   

  Enkele stappen voor het opzetten van een offshore bedrijf in Vietnam met Thallium Consulting staan hieronder vermeld.

  • Vraag de gratis bedrijfsnaam aan of stel 3 namen voor.
  • Vul de informatie in over de activiteiten van uw bedrijf in Vietnam.
  • Geef de shareholder informatie (indien van toepassing) en hun aandeelpercentage.

  Dien een betalingsmethode in voor het opzetten van een offshore-bedrijf in Vietnam.

  Voordelen van offshore bedrijf in Vietnam

  Enkele verschillende voordelen of voordelen maken Vietnam een perfecte offshore bedrijfopgezet plaats. Veel andere factoren spreken veel meer over de landen van de regio.

   

  Enkele primaire en met voordelen van het opzetten van het offshore-bedrijf in Vietnam worden hieronder vermeld.

  • De belastingtarieven worden door de beleggers als zeer indrukwekkend beschouwd.
  • Flexibel rechten jurisdictie bevelen.
  • Eenvoudig proces van documentatie.
  • Geen langdurig proces voor de vernieuwing van het bedrijf.
  • Lage kosten en extra geld bespaard.

  De hierboven gespecificeerde punten verklaren enkele van de redenen voor de oprichting van offshore-bedrijven in Vietnam. Het kan ook uw gids zijn voor het opzetten van een offshore-bedrijf in de regio.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor offshore bedrijf gevestigd in Vietnam

  Het openen van bankrekeningen kan erg hectisch zijn in vreemde landen. Evenzo, om gemak en voordeel te bieden aanparticulieren, biedt Thallium Consulting zakelijke bankoplossingen voor offshore-bedrijven in Vietnam.

   

  Enkele van de offshore bedrijfsopstelling bankoplossingen worden hieronder gespecificeerd:

  • Het e-bankingsysteem — De beste en gemakkelijke manier zonder complicaties is om een acco unt te openenvia e-banking. Het maakt alles een stuk beter.
  • De gedetailleerde indiening van het businessplan. Vaak raken klanten in de war over hun motto. Om dit te voorkomen, biedt Vietnam aan en staat het indienen van bedrijfsplannen voor suggesties toe; daarom helpt Thallium consulting u met een perfect businessplan en dient het namens u in om ervoor te zorgen dat het wordt goedgekeurd.
  • De gesprekken hoeven niet persoonlijk te worden afgenomen. Het is een andere offshore bankoplossing die door Vietnam wordt aangeboden.

  De ingelijfde offshore banking-oplossing is een gids voor het opzetten van een offshore-bedrijf in Vietnam; Thallium Consulting speelt echter een grote rol bij het krijgen van uw offshore-bedrijf met een zakelijke bankrekening.

  Het vernieuwingsproces van de offshore bedrijfsopstelling in Vietnam

  U moetspecifieke procedures volgen voor het vernieuwingsproces van de oprichting van offshore-bedrijven in Vietnam. Het vernieuwingsproces is bedoeld om het lopende bedrijf onder controle te houden. Thallium Consulting zal deze tijdrovende taken met perfectie voor u uitvoeren.

   

  Het verlengingsproces van het offshore-bedrijf in Vietnam vereist een verlengingsvergoeding of betaling. U moet de betaling doen vóór de verjaardagsdatum waarop uw offshore-bedrijf is opgericht.

   

  Thallium Consulting stuurt meldingen en herinneringen om te betalen voornieuwe kosten om vertraging en last-minute haast te voorkomen. Degenen die de jaarlijkse belastingen niet betalen, kunnen het verlengingsproces van hun offshore-bedrijf in Vietnam niet aanvragen.

  Voordelen van offshore-bedrijfsopstelling in Vietnam als belastingparadijs

  Vietnam staat bekend als de ideale len voor het offshore setup bedrijf. Er zijn tal van redenen waarom Vietnam bekend staat als een belastingparadijs.

  Enkele van de voordelen van offshore bedrijfsopstelling in Vietnam als belastingparadijs worden hieronder gespecificeerd:

  • Eenvoudige overeenkomsten voor de uitwisseling van belastinginformatie die voldoen aan deinternationale normen
  • Goede beveiligings- en privacyprotocollen
  • Eenvoudig proces voor de verlengingskosten
  • Innovatief werk is toegestaan in de offshore bedrijfsopstelling in Vietnam
  • Gereguleerd door de IBC-rechtsgebieden

   

  De bovenstaande punten leggen alles uit wat u moet weten over Vietnam als belastingparadijs. Thallium Consulting is er om u te voorzien van hoogwaardige bank- en licentieoplossingen om de installatie van uw offshore bedrijf voor u gemakkelijker te maken.