Company formation in St. Vincent & Grenadines

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines

  St. Vincent & Grenadines is een prachtig eilandland in de Caribische Zee. St. Vincent & Grenadines verwees ook eenvoudig naar St. Vincent. Dit is een gebied dat een gebied van 142 vierkante mijl omvat. Het grondgebied bestaat echter uit:

  • Het hoofdeiland van Saint Vincent
  • 2/3e noordelijk deel van de Grenadines
  • samen met een keten van 32 kleinere eilanden.

  Sommige van deze Grenadines hier zijn bewoond, terwijl anderen dat niet zijn. De belangrijkste haven en hoofdstad van St. Vincent & Grenadines zijn echter Kingstown. Terwijl de geschiedenis van St. Vincent & Grenadines Brits koloniaal is. Bovendien maakt het eilandland momenteel deel uit van:

  • Caricom
  • De Bolivariaanse Alliantie voor Amerika
  • OESO
  • Gemenebest van Naties
  • CELIAC

  Aanvankelijk werd St. Vincent Island Youloumain genoemd door de inboorlingen van Island Caribs. Sterker nog, Christoffel Columbus was naar verluidt de eerste Europeaan die St. Vincent bereikte. Mobiele telefoon- en telefoondiensten zijn beschikbaar in bijna alle bewoonde gebieden van St. Vincent & Grenadines. Dit maakt communicatie toegankelijker en handiger, zelfs in afgelegen gebieden van het eilandland.

  De officiële taal van St. Vincent & Grenadines is Engels en de meerderheid kan hier Engels spreken.

  Het economische systeem van St. Vincent & Grenadines heeft persoonlijke vrijheid gecombineerd met gecentraliseerde overheidsvoorschriften en economische planning. Dit maakt offshore bedrijf opgezet St. Vincent & Grenadines een van de meest fantastische keuzes voor investeerders en bedrijven.

  Het belangrijkste is dat St. Vincent & Grenadines zich verbazingwekkend heeft ontwikkeld. Meer nog, St. Vincent & Grenadines is niet alleen de regeringszetel en het zaken- en financiële centrum. Het heeft ook dagelijkse lucht- en cruisediensten van het eiland naar de VS voor gemak en gemak.

  Duizenden bezoekers bezoeken het eiland elk jaar. Daarom is de economische groei van St. Vincent & Grenadines ook gekoppeld aan het toerisme. Het centrale deel van de economische groei is hier echter te danken aan de bouwsector en de landbouw.

  Als u wilt dat een professioneel team voor u werkt om alle bedrijfsvormingskwesties hier aan te pakken, kan Thallium Consulting geweldig voor u werken.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van een offshore bedrijf opgezet St. Vincent & Grenadines.

  Het kennen van de voordelen van offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines is essentieel. Zelfs het is een noodzakelijk aspect van het opzetten van een offshore bedrijf in St. Vincent & Grenadines. Zorg er daarom voor dat u hieronder een kijkje neemt om meer te weten te komen over waarom offshore-bedrijven in St. Vincent en de Grenadines gunstig zijn.

  Dus, hier gaan we:

  • Vincent & Grenadines is het enige land ter wereld met onafhankelijke jurisdictie en algemene vertrouwelijkheidswetgeving. Deze wet biedt u bescherming tegen openbaarmaking van vertrouwelijke informatie waar ook ter wereld.
  • Gelukkig is het toegestaan om het aandelenkapitaal in elke valuta uit te drukken.
  • Het offshore bedrijf dat St. Vincent & Grenadines heeft opgezet, is snel. Het duurt slechts 2 dagen om de offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines te voltooien.
  • Er zijn geen jaarlijkse boekhoudkundige en auditvereisten voor een offshore bedrijf dat St. Vincent & Grenadines heeft opgezet. U kunt volledige controle hebben over uw meerwaarden en winsten zonder enige beperking.

  Thallium Consulting kan u helpen met al deze voordelen als u onze diensten inhuurt.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking solution for offshore company set up St. Vincent & Grenadines

  Kortom, een betrouwbare corporate banking-oplossing is belangrijk voor offshore bedrijven die St. Vincent & Grenadines opzetten. Het openen van een zakelijke bankrekening voor een offshore bedrijf dat St. Vincent & Grenadines heeft opgezet, kan u echter een aantal belangrijke uitdagingen opleveren. Het is omdat je misschien geen idee hebt van de gerenommeerde banken die hier werken.

  Hoewel het een must is om een zakelijke rekening te openen om uw cashflow en goed georganiseerd op de best mogelijke manier te houden, zijn hier echter enkele van de belangrijkste dingen die u moet overwegen terwijl u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor zakelijk bankieren. Zorg er bovendien voor dat u deze bekijkt voordat u naar de volgende stappen gaat voor het opzetten van een offshore-bedrijf in St. Vincent & Grenadines.

  Overweeg dus de:

  • Kosten van de bank die het in rekening brengt om u van dienst te zijn
  • De gunstige ligging van het bankkantoor en de geldautomaat
  • Beschikbaarheid van internet en mobiel bankieren.
  • Vlotte integratie van uw boekhoudsoftware en bankrekening.
  • Ondersteun uw favoriete bankaanbiedingen voor uw verdere offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines behoeften.

  Dus, zodra u uw due diligence hebt uitgevoerd om een betrouwbare St. Vincent & Grenadines corporate banking-oplossing te kiezen, is het nu tijd om de vereiste / noodzakelijke documenten te verzamelen. Vervolgens kunt u het proces voor het openen van een bedrijfsaccount voltooien voor uw offshore-bedrijf dat is opgezet bij St. Vincent & Grenadines.

  Bent u nog steeds in verwarring over de selectie van de beste bankoplossing in St. Vincent & Grenadines? U kunt overwegen om in dit opzicht hulp te krijgen van een gerenommeerde adviseur. Ze zijn er altijd om zelfs de meest kritieke offshore-bedrijfsformatie in St. Vincent & Grenadines-stappen te helpen beheren.

  Het vernieuwingsproces van offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines

  Dus elk rechtsgebied wereldwijd komt met zijn vernieuwingsproces. Evenzo, geen uitzondering met een offshore bedrijf opgezet St. Vincent & Grenadines ook. Net als elk ander rechtsgebied, moet u ook uw offshore-bedrijf vernieuwen dat St. Vincent & Grenadines jaarlijks heeft opgezet. Het vernieuwingsproces van offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines vindt echter elk jaar in december plaats.

  Sterker nog, het maakt niet uit wanneer uw bedrijf St. Vincent & Grenadines heeft opgenomen. Je moet  het vernieuwingsproces in december afronden om het hier op het eiland aan het werk te houden. Bovendien zijn de jaarlijkse verlengingslicentiekosten van een offshore-bedrijf hier alleen EC $ 100.

  Het belangrijkste is dat het vernieuwingsproces van offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines niet lang duurt. Je moet echter wel  op tijd zijn. Elke onnodige vertraging kan ongewenste gevolgen hebben.

  U kunt Thallium Consulting inhuren als u het bedrijfsvernieuwingsproces in dit land wilt.

  Voordelen van een offshore bedrijf hebben St. Vincent & Grenadines opgezet als een belastingparadijs.

  Een van de meest fundamentele redenen achter offshore bedrijfsvorming in St. Vincent & Grenadines is geen of lagere belastingen. St. Vincent & Grenadines heeft ook een vrijstelling op meerwaarden, zegelrecht en belasting.

  Er zijn geen vereisten om belastingaangiften en gecontroleerde bestanden in te dienen bij de autoriteiten in dit eilandland. Bovendien is er geen inkomstenbelasting, successierechten of vennootschapsbelasting van toepassing in St. Vincent & Grenadines. Het belangrijkste is dat alle offshore-bedrijven in St. Vincent & Grenadines 25 jaar lang belastingvrij zijn.

  De eigenaar van een offshore-bedrijf hier kan ook alle dividenden, winsten, kapitaal en royalty’s repatriëren zonder enige belasting of zelfs in rekening brengen op vreemde valuta. Sterker nog, de OESO implementeert hier wetgeving om een transparant en efficiënt regime voor de uitwisseling van belastinginformatie te garanderen.

  Kortom, u kunt gemakkelijk gebruik maken van St. Vincent & Grenadines offshore bedrijf voor activabescherming.