Company formation in PANAMA

Company formation in

Stuur ons uw aanvraag!

  Dingen die u moet weten over Panama

  Panama is een beroemd land op de landengteverbinding, die aanwezig is tussen Midden- en Zuid-Amerika. Het is het smalle brugland dat Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbindt. Het beroemde door de mens gemaakte kanaal staat bekend als panamakanaal en er wordt aangenomen dat het samen met de Atlantische en Stille Oceaan samensneert.

   

  Deze verbinding tussen de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan creëert een gemakkelijke manier voor scheepvaartroutes. In de hoofdstad, die bekend staat als Panama City, zijn er casino’s en andere activiteiten, en het is ook vooral bekend om wolkenkrabbers of nachtclubs. Spaans is een officiële gesproken taal in Panama.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming in Panama

  Er zijn veel redenen die verband houden met de offshore bedrijfsvorming in Panama. Enkele van de belangrijkste voordelen of voordelen van de offshore bedrijfsvorming in Panama worden hieronder vermeld.

  • Geen echte namen nodig; ze kunnen anoniem zijn.
  • Ook voor de niet-residentiële woningen zijn geen belastingen vereist.
  • Gunstig in het vennootschapsrecht.
  • Strenge privacywetgeving.
  • Uitstekende en stabiele staat van de overheid.
  • Geen vermogensbelasting.

  De hierboven genoemde voordelen kunnen ook leiden tot het opzetten van een offshore-bedrijf in Panama.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor offshore bedrijf setup Panama

  Er zijn veel zakelijke bankoplossingen voor offshore-bedrijven die in Panama zijn gevestigd. Enkele van de zakelijke bankoplossingen voor offshore bedrijfsopzet Panama worden hieronder genoemd.

  • USD is de belangrijkste valuta – het belang van stabiele en waardevolle valuta is van groot belang. Aangezien Panama het gebruik van USD-valuta aanbiedt, zijn er geen risico’s.
  • Stabiel banksysteem – sinds het begin heeft Panama een veilig en gerenommeerd banksysteem en -omgeving.
  • Heeft geen wederzijdse entiteiten – deze factor houdt de privégegevens van het bedrijf veilig en beveiligd.

  De hierboven gespecificeerde punten verklaren de zakelijke bankoplossing die Panama aan particulieren aanbiedt. Als u de bankoplossingen voor uw bedrijf wilt, kunt u hulp krijgen van Thallium Consulting.

  Het vernieuwingsproces van het bedrijf in Panama

  Om het bedrijf in goede en stabiele staat te houden, is het vernieuwingsproces van het bedrijf essentieel. Voor het verlengingsproces moet het individu of de partij een bepaald bedrag betalen.

   

  Dit bedrag moet jaarlijks worden betaald op de datum waarop uw bedrijf is opgericht. Als de jaarlijkse franchisebelastingen niet worden betaald, kan er geen verlenging zijn in Panama. De experts van Thallium Consulting regelen dit probleemloos voor u.

   

  Hieronder volgen de termijnen voor belastingbetaling.

   

  Van 1 januari tot 30 juni, 30 juni: 15 juli

  Van 1 juli tot 31 december, 31 december: 15 januari

  Voordelen van Panama als belastingparadijs

  Panama City staat bekend als het belastingparadijs. Er zijn veel voordelen en een lange geschiedenis waardoor het een belastingparadijs is geworden. Er zijn verschillende voordelen van Panama als belastingparadijs. Enkele van de voordelen worden hieronder genoemd.

  • Goed communicatiesysteem – communicatie is wat de omgeving sterker maakt. De offshore bedrijfsopstelling heeft een goed niveau van begrip en spreekvaardigheid.
  • Goede oprichtingswetten – de wetten worden gereguleerd door de IBC, wat veel entiteiten ten goede komt.
  • Geen inventaris- of successierechten – er is geen noodzaak om inventaris- of successierechten te betalen.

  De hierboven gespecificeerde punten leggen ook uit hoe u een offshore-bedrijf in Panama kunt opzetten. Als u nog steeds in de war bent of professionele hulp nodig heeft, staat Thallium Consulting tot uw dienst.

   

  Thallium Consulting kan u helpen alle bovengenoemde voordelen te krijgen van het opzetten van een offshore bedrijf in Panama.