Company formation in MAURITIUS

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Oprichting van een bedrijf in Mauritius

  Mauritius, officieel bekend als de Republiek Mauritius;  een eiland land gelegen in de Indische Oceaan. Het bestaat uit het hoofdeiland,  Agaléga,St. Brandon en Rodrigues. Port Louis is de grootste en hoofdstad van Mauritius. Dit is de stad waar de meerderheid van de Mauritius bevolking is geconcentreerd. Het land beslaat 2.040 vierkante kilometer.

  Volgens sommige bronnen werd het eiland voor het eerst ontdekt door Arabische zeelieden in de jaren 975. De vroegste bevestigde ontdekking van het eiland was echter door Portugese zeelieden in 1507, die een kleine interesse in de eilanden hadden. In 1598 namen de Nederlanders bezit, vestigden kortstondige nederzettingen voor meer dan 120 jaar.

   

  Vanwege de geografische ligging van het land en eeuwen van kolonialisme, mauritius mensen zijn zeer divers in geloof, taal, etniciteit en cultuur. Sterker nog, het is het enige Afrikaanse land waar de meest beoefende   religie het hindoeïsme is. De regering van het eiland is nauw gemodelleerd naar het parlementaire systeem van Westminster. Het belangrijkste is dat het land hogere rangen heeft bereikt voor politieke en economische vrijheid en democratie.

  Mauritius is ook het enige land in Afrika dat een hoge positie heeft bereikt in de categorie Human Development Index. Volgens de Wereldbank is Mauritius ook geclassificeerd als een economisch land met een hoog inkomen. Sterker nog, het is ook gerangschikt als een van de meest gevestigde en concurrerende economieën in de regio Afrika. Mauritius is een verzorgingsstaat, waar de overheid gratis basisvoorzieningen biedt, waaronder:

  • Openbaar vervoer voor senioren, studenten en mindervaliden.
  • Onderwijs tot tertiair niveau
  • Universele zorginstellingen

  Ook is Mauritius gerangschikt als het meest vreedzame land in de Afrikaanse regio in 2019 door de Global Peace Index. Daarnaast is Mauritius ook beroemd om zijn gevarieerde flora en fauna. Verschillende soorten zijn endemisch op dit eiland.

  Als u bedrijfsvormingsdiensten in Mauritius wilt, kunt u contact opnemen met Thallium Consulting. Wij zullen u voorzien van kwaliteitswerk.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van het offshore bedrijf opgezet Mauritius.

  Mauritius is niet alleen beroemd om zijn stranden, riffen en lagunes. Het is ook een populaire vrijemarkteconomie. Vanwege de geavanceerde infrastructuur en de eenvoudigere offshore bedrijfsvorming in Mauritius, heeft het land een hoog zakelijk milieu en economisch concurrentievermogen beoordeeld. Het heeft ook professioneel bedrijfsbestuur.

  Daarnaast zorgen verschillende andere redenen ervoor dat mensen weten hoe ze een offshore-bedrijf in Mauritius kunnen opzetten. Laten we hieronder meer te weten komen over de gemeenschappelijke gronden van een offshore-bedrijf dat in Mauritius is opgezet:

  • Het offshore bedrijf dat is opgezet in Mauritius is handig en gemakkelijk. U kunt het proces van offshore bedrijfsvorming in Mauritius binnen een week voltooien. U kunt het proces voltooien met ten minste één directeur en één aandeelhouder van elke nationaliteit. Beiden kunnen inwoners zijn van elders dan Mauritius.
  • Investeerders kunnen zelfs offshore bedrijfsvorming in Mauritius voltooien zonder naar het eiland te reizen.
  • Mauritius is ook een belastingvriendelijk land dat met lagere vennootschapsbelastingtarieven komt.
  • Mauritius is een beroemde vrijemarkteconomie. Daarom staat het onbeperkte kapitaal, dividenden en winsten toe om vanuit Mauritius naar elk ander land over te dragen.
  • Engels wordt gebruikt als een zakelijke taal hier in Mauritius. Waardoor het proces van het offshore bedrijf dat zich in Mauritius heeft gevestigd voor u gemakkelijker wordt.
  • Het verwerven van een inzetbaar personeelsbestand van zeer ervaren, bekwame en tweetalige professionals.
  • Mauritius is economisch, politiek en sociaal een stabiel land. Het biedt ook investeringsvriendelijke mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar het opzetten van een offshore bedrijf in Mauritius.

  Als u al deze voordelen nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons bij Thallium Consulting, en wij zullen u uitstekende resultaten bieden.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossingen voor een offshore bedrijf gevestigd in Mauritius

  Ook al is Mauritius een vrijemarkteconomie, maar het is een klein eiland. Daarom bezit het een klein banksysteem. Toch heeft Mauritius een goed gekapitaliseerd en stabiel banksysteem. Tegelijkertijd hebben de centrale bank en de Bank of Mauritius een reputatie om de financiële en bancaire sector van Mauritius stabiel te houden.

  Het banksysteem van Mauritius is ook een route naar aanzienlijke investeringen in het vasteland van Afrika en het Aziatische subcontinent.

  Ondanks het hebben van een stabiel banksysteem, zijn zakelijke bankrekeningen in Mauritius geen hoogwaardige en langetermijnoptie voor multinationale bedrijven. Dit komt door de voortdurende reputatie van Mauritius als een belastingparadijs en twijfels over het vermogen van het banksysteem in Mauritius om de economische crisis het hoofd te bieden. Het is vooral omdat de economie afhankelijk is van toerisme, internationale handel en productie die kwetsbaar is voor crisis.

  Dus, professionele hulp krijgen bij het openen en beheren van een betrouwbare zakelijke bankoplossing is wat u moet overwegen.

  Het vernieuwingsproces van een offshore bedrijf gevestigd in Mauritius.

  Jaarlijkse vernieuwing van offshore bedrijf opgezet Mauritius is een must om hier ononderbroken te blijven werken. Als het echter gaat om het verlengingsproces, komen bijna alle rechtsgebieden met verschillende vereisten. Terwijl voor het offshore-bedrijf dat op Mauritius is opgezet, elk bedrijf dat in Mauritius is opgericht, in juni moet  worden vernieuwd. U hoeft niet te wachten op de verjaardag van de oprichting om uw offshore bedrijf in Mauritius te vernieuwen.

  Om het vernieuwingsproces van offshore bedrijfsvorming in Mauritius bij te houden, moet u professionele hulp krijgen. Professionele adviseurs kunnen u een factuur sturen als het verlengingsproces van uw bedrijf automatisch moet worden uitgevoerd. Dit maakt het voor u gemakkelijker om het algehele vernieuwingsproces van een offshore bedrijf dat in Mauritius is opgezet zonder gedoe te beheren.

  Voordelen van een offshore-bedrijf hebben Mauritius opgezet als een belastingparadijs.

  Over het algemeen is Mauritius een belastingvriendelijk land. Het biedt een laag vennootschapsbelastingtarief. Tegelijkertijd is er hier geen belasting op vermogenswinst en inkomen. Mauritius biedt ook gratis repatriëring van winsten en kapitaal. Het controleert of beperkt de wisselkoersen niet en biedt een gezond banksysteem om transacties in verschillende valuta’s uit te voeren.

  Offshore-bedrijven in Mauritius kunnen ook profiteren van de lage vennootschapsbelasting hier op hun wereldwijde inkomsten. Dividenden zijn ook vrijgesteld van bronbelasting op rente die hier wordt verdiend.

  Alle bedrijven die voor Marina-ontwikkeling werken, zijn ook vrijgesteld van vennootschapsbelasting voor maximaal 8 jaar. Daarnaast is er ook een breed scala aan belastingvoordelen beschikbaar voor offshore-bedrijven in Mauritius in verschillende industrieën. Als u wilt dat een professioneel bedrijf voor u werkt, huur dan nu Thallium Consulting in voor uw bedrijfsvormingsbehoeften.