Company formation in MARSHALL ISLANDS

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Oprichting van een bedrijf op de Marshalleilanden

  De Marshalleilanden, ook bekend als de Republiek der Marshalleilanden, is een soeverein eilandland. Geografisch gezien maken marshalleilanden deel uit van de grotere eilandengroep van Micronesië. De bevolking van de Marshalleilanden is echter 58.413, volgens de volkstelling van de Wereldbank. De bevolking hier is verspreid over 29 koraal atollen en vijf eilanden. Tegelijkertijd is Majuro de grootste en hoofdstad van de Marshalleilanden.

  De maritieme grenzen van de Marshalleilanden liggen echter bij Nauru, de Federale Staten van Micronesië, Kiribati en Wake Island. Ongeveer 52,3% van de totale bevolking van de Marshalleilanden woont in Majuro.

  Volgens bronnen waren Micronesische kolonisten de eersten die het eiland via kano’s bereikten. Traditionele stokkaarten werden echter gebruikt om interislandnavigatie mogelijk te maken. Hierdoor vestigden Micronesische kolonisten zich hier uiteindelijk. De eilanden die nu in de archipel aanwezig zijn, zijn echter in de jaren 1520 door Europeanen ontdekt.

   

  De historische naam van het eiland was schok Jen Anij  wat het geschenk van God betekent. In 1592 claimde Spanje echter de Marshalleilanden. Tegelijkertijd begrepen de Europese mogendheden in 1874 hun soevereiniteit over de eilanden. Met jaren van bezetting door verschillende naties bereikten de Marshalleilanden volledige onafhankelijkheid en zelfbestuur in COFA met de VS.

   

  Nu zijn de Marshalleilanden echter lid van de VN en de Pacifische Gemeenschap.

   

  Terwijl de rijkdom of economie van de Marshalleilanden is gebaseerd op visserij, landbouw en diensteneconomie, gebruikt marshalleilanden ook USD als valuta en heeft het plannen om cryptocurrency in zijn financiële systeem op te nemen. Sterker nog, Engels en Marshallees zijn hier twee officiële talen om de communicatiekloof effectief te overbruggen.

   

  Primaire inkomstenbronnen van de Marshalleilanden zijn aanzienlijke Amerikaanse subsidies. In de loop van de tijd zijn marshalleilanden echter beschouwd als een veilige en vertrouwelijke jurisdictie voor offshore bedrijfsvorming. Daarom leren steeds meer mensen nu hoe ze een offshore bedrijf op de Marshalleilanden kunnen opzetten.

   

  Als u geen bedrijf vindt om hulp te krijgen op Marshal-eilanden, kunt u hulp krijgen van Thallium Consulting. Wij zorgen ervoor dat u geen problemen ondervindt bij de oprichting van een bedrijf.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Belangrijkste voordelen van een offshore bedrijf dat de Marshalleilanden heeft opgezet.

  Bent u hier om te weten hoe u een offshore bedrijf op de Marshalleilanden kunt opzetten? Daarvoor is het essentieel om de echte voordelen te begrijpen van een offshore-bedrijf dat op de Marshalleilanden is opgezet. Zo kunt u duidelijk te weten komen of offshore bedrijfsvorming op de Marshalleilanden geschikt is voor u of niet.

  Dus, hier gaan we met de lijst met topvoordelen van een offshore-bedrijf dat is opgezet op de Marshalleilanden hieronder:

  • De Marshalleilanden is een klein maar gerenommeerd rechtsgebied om te overwegen voor een offshore bedrijf dat is opgezet. Met een goed gestructureerd offshore-bedrijf dat op de Marshalleilanden is gevestigd, kunt u gezonde winsten boeken zonder legaal belasting te betalen. Het belangrijkste is dat er geen gestort kapitaal vereist is op de Marshalleilanden
  • De gegevens van aandeelhouders en directeuren van een offshore-bedrijfsformatie op de Marshalleilanden zijn vertrouwelijk. Er is een openbaar register van uiteindelijke begunstigden om de vertrouwelijkheid en veiligheid van offshorebedrijven op de Marshalleilanden te waarborgen.

  Gelukkig heb je minimaal één directeur en één aandeelhouder nodig voor een offshore bedrijfsvorming op de Marshalleilanden.

  • U kunt het oprichtingsproces van een offshore bedrijf op de Marshalleilanden binnen zeven dagen voltooien. Het belangrijkste is dat u helemaal niet naar de Marshalleilanden hoeft te reizen om het betrokkenheidsproces te voltooien.
  • U kunt jaarvergaderingen van uw offshore bedrijf op de Marshalleilanden overal ter wereld houden zonder enige beperking.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor offshore bedrijf opgezet de Marshalleilanden.

  Ongetwijfeld is marshalleilanden een vooraanstaande locatie geworden voor offshore-bedrijven. Alle offshore-bedrijven die op de Marshalleilanden zijn gevestigd, zijn hier vrijgesteld van lokale belastingen. Wanneer u echter een zakelijke bankoplossing opent voor een offshore-bedrijf dat op de Marshalleilanden is gevestigd, moet u aan enkele voorwaarden voldoen. Dit kan het vinden van een geschikte corporate banking oplossing op de Marshalleilanden een beetje moeilijk maken.

  U kunt hier echter hulp krijgen van een consultant om de beste klantenservice en internetbankierfaciliteiten te ontvangen. De consultant helpt u niet alleen bij het regelen van de benodigde documentatie. Ook krijgt u zeer geschikte aanbevelingen via internationale bankdiensten.

  U kunt zelfs samenwerken met een betrouwbare lokale bank. Ook kunt u hun diensten gebruiken voor een offshore bedrijf om de Marshalleilanden eenvoudig op te zetten.

   

  Thallium Consulting helpt u op de beste manier bij het opzetten en runnen van uw nieuwe bedrijf op de Marshalleilanden. U kunt 24/7 terecht voor onze hulp.

  Het vernieuwingsproces van een offshore bedrijf zette de Marshalleilanden op.

  Het vernieuwingsproces van elke offshore-bedrijfsvorming op de Marshalleilanden is een cruciaal aspect om te overwegen. Het is omdat zonder uw bedrijf dat jaarlijks op de Marshalleilanden is gevestigd, u uw bedrijfsvoering hier niet soepel kunt laten verlopen. Om uw bedrijfsstatus bij te houden en uw vermogen offshore te maken, moet u het verlengingsproces hier vóór de vervaldatum voltooien.

  Zorg ervoor dat u uw verlengingsaanvraag indient samen met de vereiste vergoeding van US $ 450. Ongeveer.

   

  Het vernieuwingsproces van een offshore bedrijf dat op de Marshalleilanden is gevestigd, zal niet al te lang duren om te voltooien. Zorg er dus voor dat je op tijd bent en blijf genieten van alle voordelen van het hebben van een offshore-bedrijf dat is opgezet op de Marshalleilanden.

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming op de Marshalleilanden als belastingparadijs

  De Marshalleilanden bieden uitstekende belastingontheffing voor offshorebedrijven die op de Marshalleilanden zijn gevestigd. Het land komt met geen belastingen voor een offshore bedrijfsvorming op de Marshalleilanden. U kunt uzelf vrijhouden van de belastingen met betrekking tot:

  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vermogenswinstbelasting
  • Zegelrecht
  • Winstbelasting
  • Schenkbelasting

  Het belangrijkste is dat de voordelen van belastingvrij zijn niet beperkt zijn tot alleen de hierboven genoemde categorieën.

   

  Vergeet echter niet dat u enkele belastingen moet  betalen als u een inwoner van de Marshalleilanden bent. Als u uw bedrijf binnen de Marshalleilanden wilt uitvoeren,  moet u hier nog steeds 3% lokale vennootschapsbelasting betalen.

  Kortom, Marshalleilanden zijn een klein maar nog steeds voordelig en opportuun belastingparadijs voor buitenlandse investeerders. De Business Corporations Act van de Marshalleilanden stelt een offshore bedrijf dat de Marshalleilanden heeft opgezet vrij van allerlei soorten belastingen. Als gevolg hiervan hoeft u geen lokale belastingen te betalen voor offshore bedrijfsvorming op de Marshalleilanden. Sterker nog, Marshalleilanden verwelkomen alle niet-ingezeten bedrijven hier openlijk zonder gedoe.