Company formation in MALTA

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  About MALTA

  Malta biedt tal van voordelen voor zowel buitenlanders als niet-ingezetenen. Elk offshore bedrijf in Malta is gebaseerd op de Britse Common Law. Het is dus de reden waarom veel buitenlanders geïnteresseerd zijn in het opzetten van het bedrijf in Malta en ernaar streven het proces van het opzetten van een offshore-bedrijf in de regio te begrijpen.

   

  Malta is lid van de Europese Unie. Met een offshore-bedrijf in de regio hebben u en andere buitenlanders toegang tot EU-belastingcontracten. Het betekent dat u door het opzetten van een offshore bedrijf in Malta niet aansprakelijk bent voor dubbele belasting.

   

  Daarnaast biedt een offshore bedrijf in Malta ook buitenlanders en niet-ingezetenen een Europese domicilie. Dit alles wordt door veel buitenlandse IBC-investeerders als gunstig  beschouwd. Malta heeft een  strikte en bekende jurisdictie. Offshore-bedrijven in Malta betalen ook lage belastingen en vanwege het dividendveredelingssysteem van Malta kunnen ze vennootschapsbelastingen vermijden.

   

  Malta’s gunstige  geografische ligging, stabiele politieke systeem en lage belastingen maken het perfect voor het vormen van een offshore bedrijf.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van het opzetten van het bedrijf in Malta

  Er zijn tal van financiële voordelen waardoor Malta een van de beste landen is geworden voor offshore bedrijfsvorming. Enkele van de voordelen die offshore bedrijf in Malta biedt zijn:

  • Geen belastingvoordelen
  • Tweetalig land (zowel Maltees als Engels worden gesproken)
  • 20% van het bedrag van het aandelenkapitaal moet worden betaald op de datum waarop de vennootschap werd opgericht. Het openstaande bedrag moet binnen een jaar na oprichting worden betaald.
  • Moderne en flexibele regelgeving.
  • Vertrouwelijkheid
  • Bedrijfsstructuur
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen exitheffingen
  • Geen plicht op documenten.

  Dit zijn enkele van de aantrekkelijke voordelen die u kunt verwerven door een bedrijf in Malta op te nemen. Daarom, om hogere inkomsten te genereren, bekijk deze voordelen voordat u een offshore-bedrijf in Malta opzet.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor offshore bedrijf gevestigd in Malta

  Malta’s banksysteem is een van de toonaangevende offshore banksystemen ter wereld. Het banksysteem staat op de 10e plaats van het World Economic Forum. Bovendien zijn er tal van zakelijke bankoplossingen van Thallium Consulting, wat de stress van buitenlandse investeerders heeft verminderd. Enkele van de zakelijke bankoplossingen die Malta aan zijn offshore-bedrijven biedt, zijn:

  • Gunstige rentetarieven – Gunstige rentetarieven worden verstrekt aan niet-ingezetenen met een bedrijfsrekening.
  • Geen roerende voorheffing – Er is geen roerende voorheffing van toepassing op niet-ingezetenen en buitenlanders op rente betaald door de bank. Het betekent dat klanten een hogere omzet kunnen genereren terwijl ze weinig of helemaal niet uitgeven.
  • Creditcard beschikbaar – Zakelijke banken in Malta staan zakelijke klanten ook toe om hun creditcard te hebben. Dit alles helpt bij transacties op afstand.
  • Chequebook – U kunt ook chequeboeken krijgen als u een zakelijke bankrekening in Malta heeft.
  • Ondersteunt vreemde valuta – U kunt een zakelijke rekening openen in Malta met elke vreemde valuta.

  Het vernieuwingsproces van het bedrijf in Malta

  Om uw offshore-bedrijfsopstelling in Malta te vernieuwen, moet u een jaarlijkse verlengingskosten betalen. U moet het betalen op de verjaardagsdatum van de oprichting van uw bedrijf in Malta. Uw account kan ook worden gesloten als u de jaarlijkse verlengingskosten niet op tijd kunt betalen.

   

  Daarnaast bestaat de jaarlijkse vernieuwingstaks uit twee delen. Het omvat servicekosten en overheidskosten. Als u gestrest bent over licentieverlenging, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de experts van Thallium Consulting zullen al dergelijke hectische taken met perfectie afhandelen.

  Voordelen van Malta als belastingparadijs

  • Belastingvrije vermogenswinsten – De meerwaarden worden niet belast. Het betekent dat u meer kunt investeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u wordt belast.
  • Eigendom van een eenpersoonsbedrijf – Zelfs een enkele persoon kan een bedrijf in Malta opnemen. Het betekent dat u het aantal aandeelhouders kunt verminderen en alle aandelen van het bedrijf kunt verwerven.
  • Nominee services – Nominee-services zijn ook beschikbaar. Het betekent dat u een kandidaat kunt aanwijzen om alle zaken van uw bedrijf in Malta af te handelen. Dit voordeel kan gunstig zijn als u een prominente bedrijfseigenaar bent met meerdere bedrijven in Malta.
  • Geen deviezencontrole – Sinds Malta deel uitmaakt van de Europese Unie, ondersteunt het geen deviezencontrole. Nu is de euro de officiële munteenheid van Malta.
  • Geen vermogens- en erfbelasting – Geen belasting op uw vermogen en het geërfde bedrag; Dit alles kan u helpen uw rijkdom te vergroten.
  • Dicht bij Europa – Malta ligt dicht bij Europa, wat ook tal van financiële en politieke voordelen biedt.