Company formation in CAYMAN ISLANDS

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Over de Kaaimaneilanden

  In de westelijke Caribische Zee, uniek mooi de Kaaimaneilanden zijn gelegen, en het is een zelfbesturend en onafhankelijk Brits overzees gebied, dat een gebied van 264 vierkante kilometer omvat. Het grondgebied van de Kaaimaneilanden bestaat uit drie eilanden, waaronder Little Cayman, Cayman Brač en Grand Cayman. Meer nog, Grand Cayman is hier ook het dichtstbevolkte eiland. George Town is echter de hoofdstad van de Kaaimaneilanden, gelegen aan de Grand Cayman.

   

  Er is geen archeologisch bewijs aanwezig voor enige inheemse aanwezigheid op de Kaaimaneilanden. Daarom wordt aangenomen dat Christoffel Columbus de Kaaimaneilanden ontdekte tijdens zijn laatste reis naar Amerika in 1503.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van een offshore bedrijf dat de Kaaimaneilanden opzet

  Het is een uitstekende en winstgevende investering voor investeerders en bedrijfseigenaren om een offshore-bedrijf op de Kaaimaneilanden te bezitten. Verschillende voordelen provoceren bedrijven en individuen om een offshore-bedrijf op de Kaaimaneilanden op te zetten.

  We hebben hieronder enkele van deze belangrijke stuurprogramma’s genoemd om u meer te laten weten over de dingen in dit belang.

  Dus, hier gaan we:

  • De Kaaimaneilanden bieden een verbazingwekkend zakelijke omgeving. Het land biedt een lucratieve infrastructuur voor bedrijfsintegratie hier. U kunt snel een offshore bedrijf opzetten op de Kaaimaneilanden met slechts één aandeelhouder.
  • Daarnaast komt een offshorebedrijf dat op de Kaaimaneilanden is gevestigd niet met minimale kapitaalvereisten.
  • Het belangrijkste is dat een offshore-bedrijf op de Kaaimaneilanden minimale tijd nodig heeft om het proces te voltooien. Het kan investeerders en bedrijven helpen om hier binnen enkele dagen te gaan werken.
  • Voor juridische procedures op de Kaaimaneilanden heeft het land high-end mechanismen ontwikkeld. Hoewel u een hoge mate van beveiliging en vertrouwelijkheid kunt hebben wanneer het gaat om het opzetten van een offshore-bedrijf op de Kaaimaneilanden, kunnen autoriteiten echter de gegevens van elk geregistreerd bedrijf ophalen in het geval van wettelijke vereisten.

  Kortom, Kaaimaneilanden bieden ook SEZ’s voor bedrijven om hun bedrijfsgroei effectief te stimuleren. Deze faciliteiten die beschikbaar zijn onder SEZ’s zijn hier om extra ondersteuning te bieden voor specifieke bedrijfstypen.

  U kunt al deze voordelen krijgen als u Thallium Consulting inhuurt, omdat we u de best mogelijke stappen zullen voorstellen die u kunt nemen om uw bedrijf hier op te zetten.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren

  Corporate Banking oplossing voor offshore bedrijf opgezet de Kaaimaneilanden.

  Het openen van een zakelijke bankrekening is essentieel en gemakkelijker voor offshore bedrijfsvorming op de Kaaimaneilanden. Ook al is het voltooien van een offshore bedrijfsformatie op de Kaaimaneilanden snel en complex. Dus misschien heb je iemand nodig die professioneel is om je tijdens het hele proces te helpen.

   

  Terwijl, wanneer het op het punt staat om de juiste zakelijke bankoplossing op de Kaaimaneilanden te vinden, elke bank andere vereisten zal hebben. De vereisten kunnen variëren in termen van diensten, vereiste documentatie of zelfs het proces vanhet openen van een bankrekening. Hoewel, hier hebben we enkele van de meest vereiste documenten voor het openen van zakelijke bankrekeningen op de Kaaimaneilanden die u moet kennen:

  • Account aanvraagformulier
  • Gecertificeerde bewijzen (paspoort) van aandeelhouders en directeuren van uw offshore bedrijf op de Kaaimaneilanden.
  • Zakelijk bewijs
  • De certificering van uw bedrijf door de overheid.

  Het is altijd beter om met consultants samen te werken om het proces soepeler te laten verlopen en u tijdens het hele proces te begeleiden.

  Het vernieuwingsproces voor offshorebedrijven op de Kaaimaneilanden

  De Kaaimaneilanden kunnen u voorzien van een meer liberale en flexibele financiële infrastructuur met strikte vertrouwelijkheid om te profiteren van uw bedrijf. Het voltooien van het jaarlijkse vernieuwingsproces hier is echter van vitaal belang om alle voordelen te blijven plukken van het houden van een offshore-bedrijf op de Kaaimaneilanden.

   

  Het jaarlijkse vernieuwingsproces van offshorebedrijven op de Kaaimaneilanden vindt  plaats vóór 31 december. Elk jaar moet u de verlengingsvereisten voltooien en de vergoeding vóór  31 decemberbetalen; Het maakt niet uit wat de oprichtingsdatum van het bedrijf hier op de Kaaimaneilanden is. Het is omdat alle bedrijven op hetzelfde moment de vernieuwing op de Kaaimaneilanden moeten voltooien.

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming op de Kaaimaneilanden als belastingparadijs

  Ongetwijfeld is een van de grootste redenen om een offshore-bedrijf op de Kaaimaneilanden te overwegen, hier belastingvrijstelling. De Kaaimaneilanden worden beschouwd als een populair belastingparadijs. Het is omdat offshore bedrijfsvorming op de Kaaimaneilanden onder soepele belastingwetten valt. Hierdoor kunnen beleggers, particulieren en bedrijven hier verschillende voordelen gebruiken wanneer het op het punt staat om inkomstenbelasting te vermijden.

   

  In de loop van de tijd zijn de Kaaimaneilanden een beroemde belastingvrije jurisdictie geworden onder grote MNC’s en de Amerikaanse elite; Een reden is dat de Kaaimaneilanden geen vennootschapsbelasting opleggen voor een offshorebedrijf dat in het rechtsgebied is gevestigd.

   

  Het belangrijkste is dat, afgezien van de vennootschapsbelasting, een offshorebedrijf dat op de Kaaimaneilanden is gevestigd, is vrijgesteld van:

  • Personenbelasting
  • Loonbelasting
  • Bronbelasting
  • Vermogenswinstbelasting.

  Kortom, een goed gestructureerd offshore-bedrijf dat op de Kaaimaneilanden is opgezet, kan u internationale winsten laten huisvesten. Het is omdat u hier de kosten met betrekking tot internationale belastingen kunt verminderen. Daarnaast komt een offshore bedrijfsformatie op de Kaaimaneilanden met een bedrijfsjuristische structuur. Het vereist geen jaarverslag of audit van uw rekeningen.

  Over het algemeen kunt u dus meer vrijheid en flexibiliteit ervaren terwijl u uw bedrijf op de Kaaimaneilanden met gemak exploiteert. Huur ons bedrijf Thallium Consulting in om het stressvrije proces van het opzetten van uw bedrijf op dit eiland te krijgen.