Company formation in HONG KONG

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Oprichting van het bedrijf in Hong Kong

  Hongkong is in de eerste plaats een speciale administratieve regio en een grootstedelijk gebied van China. Het is gelegen in  Zuid-China aan de oostelijke Pearl River Delta. Hong Kong heeft meer dan 7,5 miljoen inwoners die uit verschillende landen komen. Het belangrijkste is dat Hong Kong een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld is en een oppervlakte van 426 sq mi heeft.

  Het gebied werd voor het eerst opgericht als een Kolonie van het Britse Rijk in 1841. Terwijl China in 1997 het totale grondgebied van Hongkong verwierf. Hongkong heeft zijn afzonderlijke economische en bestuurlijke systemen gehandhaafd, ondanks het feit dat het een speciale administratieve regio van China is. Het heeft zijn onafhankelijke systemen gevestigd onder één land, twee systeemprincipes.

   

  Aanvankelijk bestond Hongkong uit bevolkte vissers- en boerendorpen. Nu is Hong Kong echter uitgegroeid tot een van de meest prominente commerciële havens en financiële centra wereldwijd. Het belangrijkste is dat Hong Kong ‘s werelds 10e grootste exporteur is geworden. De kapitalistische diensteneconomie van Hongkong wordt gekenmerkt door vrijhandel en lage belastingen.

   

  Kortom, Hongkong is een lucratief ontwikkeld gebied. Het heeft ook de 4e plaats behaald op de Human Development Index. De dichte ruimte hier heeft de stad geleid tot een hoog ontwikkeld transportnetwerk. Hong Kong heeft de 4e plaats bereikt in de index van Global Financial Centers. De economie van Hong Kong heeft gekapitaliseerd door lage belastingen en een gevestigde financiële markt die de meeste investeerders aantrekt om een offshore bedrijf in Hong Kong op te zetten.

   

  Hong Kong Dollars is de 8e meest verhandelde valuta ter wereld. Het gebied heeft de grootste concentratie van UHNWI in vergelijking met elk grootstedelijk gebied ter wereld.

   

  Thallium Consulting is gespecialiseerd in het opzetten van een offshore bedrijf in Hong Kong en kan u bijstaan bij de vorming van offshore bedrijven.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van het offshore bedrijf gevestigd in Hong Kong

  Hong Kong is een gevestigd gebied dat creativiteit, ondernemersgeest en kansen integreert. Het belangrijkste is dat de metropool al jaren achtereen het vrijste economische gebied ter wereld is. Sterker nog, wereldwijde investeerders geven er de voorkeur aan om een offshore-bedrijf in Hong Kong op te zetten vanwege de lage belastingen en faciliteiten van wereldklasse.

  Voordat u zich echter overgeeft aan de details van het opzetten van een offshore-bedrijf in Hong Kong, laten we de voordelen hieronder kennen:

  • Eersteklas infrastructuur en goed uitgeruste communicatiefaciliteiten maken Hong Kong een van de beste plaatsen voor offshore bedrijfsvorming.
  • Hongkong is de meest liberale economische stad ter wereld. Het opzetten van een offshore bedrijf in Hong Kong is goedkoop, snel en gemakkelijk.
  • Ook is Hong Kong een lucratief ontwikkeld land met geavanceerde infrastructuur. Offshore bedrijfsvorming in Hong Kong is toegestaan met 100% buitenlands eigendom. Er is geen speciale vergunning vereist voor de oprichting van offshore-bedrijven in Hong Kong.
  • Het belastingstelsel van Hong Kong is zeer in het voordeel van offshore-bedrijven die zijn opgezet. Sterker nog, inkomsten uit buitenlandse bronnen zijn hier belastingvrij.
  • De minimumvereiste voor gestort aandelenkapitaal voor offshore-bedrijfsvorming in Hong Kong is slechts HKD1.

  Dit zijn redenen waarom kennis over verschillende aspecten van het opzetten van een offshore bedrijf in Hong Kong essentieel is. Wij zorgen ervoor dat u bij Thallium Consulting de beste diensten krijgt voor uw bedrijfsopstellingsbehoeften.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor offshore bedrijf opgezet Hong Kong.

  Op dit moment is Hong Kong de beste jurisdictie voor een zakelijke bankrekening met meerdere valuta’s. Hier vindt u eenvoudig een corporate banking oplossing met geavanceerde faciliteiten. Deze faciliteiten omvatten internet en mobiel bankieren. Het is omdat het gebied een hoger niveau van marktopenheid biedt, ook vanwege de geavanceerde regelgeving van Hong Kong die concurrerend maar transparant is.

   

  De politieke spanningen in de regio dreigen het vertrouwen van de internationale investeerders echter aan te tasten. Terwijl, ondanks de angst voor kapitaalvlucht, de cashflow in Hongkong voortdurend toeneemt, vooral uit China.

  Als gevolg van de hoge inkomende kasstroom in China neemt de vraag naar zakelijke bankrekeningen in Hongkong aanzienlijk toe. Hierdoor zijn lokale banken in Hong Kong selectiever geworden met hun klantenselectie. Ze geven er de voorkeur aan om een offshorebedrijf te bedienen dat in Hong Kong is gevestigd en dat een hogere jaaromzet kan bieden.

   

  Om echter een betrouwbare corporate banking-oplossing te beveiligen, kan onze consultant u beter helpen. Daarom is Thallium Consulting hier om u te helpen kennis te maken met bankiers voor het openen van een zakelijke bankrekening zonder gedoe in slechts 3 klikken en biedt het ook de ervaring van uitstekende bankfaciliteiten tegen betaalbare tarieven.

  Het jaarlijkse vernieuwingsproces van een offshore bedrijf dat is opgericht in Hong Kong.

  Gelukkig is het proces van het vernieuwen van uw offshore bedrijfscertificaat in Hong Kong eenvoudig. Het betekent dat u niet eens naar Hong Kong hoeft te reizen om het jaarlijkse verlengingsproces te voltooien. U kunt Thallium Consulting inhuren om het proces namens u te voltooien. We voltooien het volledige papierwerk, innen de vergoedingen  en dienen deze in bij de autoriteiten. Aan het einde daarvan krijgt u uw vernieuwde certificaat.

   

  Vergeet niet dat het vernieuwingsproces begint vanaf het tweede jaar van oprichting van het bedrijf in Hong Kong.

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming in Hong Kong als belastingparadijs

  Hongkong is een van de beste belastingparadijzen ter wereld. Het gebied bevat wetten die het opzetten van een offshore-bedrijf in Hong Kong gemakkelijker en winstgevender maken. Het vennootschapsrecht van Hong Kong zorgt voor maximale financiële zekerheid, samen met geen of minder regelgevende inmenging.

   

  Hong Kong is een prestigieus belastingparadijs dat met sterke vennootschapswetten komt. Hong Kong werkt er hard aan om meer internationale bedrijven aan te moedigen om hier te wonen. Het belangrijkste is dat het gebied geen specifieke offshore-bedrijfswetgeving heeft. In plaats daarvan nemen alle bedrijven die in Hong Kong zijn opgericht dezelfde regels en voorschriften op, ongeacht of het bedrijf zijn activiteiten in Hong Kong uitvoert of niet.

   

  De grote attractie voor buitenlandse investeerders hier is belastingvrijstelling. Elk bedrijf dat geen inkomsten uit Hong Kong haalt, hoeft hier geen belasting te betalen. Hongkong heeft geen belastingverdragen met een land wereldwijd, behalve de overeenkomst van dubbele belastingheffing met China.