Company formation in BELIZE

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Over Belize

  Belize is een staat die voor de oostkust van Midden-Amerika ligt. Het is aanwezig aan de zuidelijke grens van Mexico. Belize is vooral bekend om zijn oude geschiedenis en archeologische vindplaatsen. De officiële taal die in Belize wordt gesproken is Engels.

   

  Afgezien van de oude geschiedenis, belize is ook beroemd om leuke activiteiten, zoals duiken en snorkelen. Belize staat ook bekend om zijn wilde dieren en natuur. Het is de thuisbasis van vele dieren zoals krokodillen en luipaarden. De hoofdstad van Belize staat bekend als Belmopan.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van offshore bedrijfsvorming in Belize

  Er zijn verschillende voordelen of voordelen die Belize te bieden heeft voor offshore bedrijfsvorming. Afgezien van de rustige omgeving, heeft Belize veel voordelen die nuttig kunnen zijn voor het opzetten van een offshore bedrijf.

  Enkele van de basis- en benadrukkende voordelen van offshore bedrijfsvorming in Belize worden hieronder gespecificeerd.

  • Het offshore bedrijf in Belize kan binnen een week na uw bestelling worden opgericht.
  • Lage kosten voor het opzetten van een offshore bedrijf in Belize.
  • Nul belastinginkomsten
  • Nul meerwaarden
  • Sterk beschermd en veilig
  • Snel IBC-register
  • Geen beperkingen op valuta
  • Stabiele politieke agenda
  • Weinig vereisten voor het openen van een rekening
  • Engels als officiële taal

   

  De hierboven gespecificeerde punten verklaren de voordelen en voordelen van offshore bedrijfsvorming in Belize.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Oplossing voor zakelijk bankieren

  Corporate banking oplossingen zijn cruciaal voor het behalen van positieve voordelen. Belize is een land van vrede waar het eenvoudig is om een offshore bedrijf op te zetten. Enkele van de zakelijke bankoplossingen van Thallium Consulting-experts die helpen meer voordelen te behalen, worden hieronder gespecificeerd.

   

  • Beveilig de vertrouwelijke informatie – De corporate banking-oplossing biedt het belangrijkste voordeel, namelijk veiligheid. De informatie en de gegevens van het offshore bedrijf zijn beveiligd en beschermd.
  • Maakt rekeningen met meerdere valuta’s mogelijk – zakelijk bankieren stelt het offshore-bedrijf ook in staat om meerdere valutarekeningen bij te houden.
  • Internetbankieren – Internetbankieren maakt het gemakkelijker om taken en andere gestelde doelen te volbrengen.

  Het vernieuwingsproces van het offshore bedrijf setup Belize

  Het vernieuwingsproces van de offshore-bedrijfsopzet Belize is van vitaal belang als u uw bedrijf draaiende wilt houden. Om uw offshore-bedrijf in Belize te vernieuwen, moet u de stappen volgen of een bepaald bedrag betalen.

   

  Het vernieuwingsproces van het offshore-bedrijf dat in Belize is opgezet, vereist vernieuwing van het hoofdkantoor en de geregistreerde agent. Er moet een verificatie en controle van de zakelijke overeenkomst zijn. U kunt uw bedrijf verlengen tegen een minimale prijs. Dit bedrag moet worden betaald na een jaar van registratie van het bedrijf. We begrijpen dat het een complex en tijdrovend proces is, maar maak je geen zorgen, want professionals bij Thallium Consulting maken het u ermee gemakkelijker.

  Voordelen van offshore-bedrijven die Belize opzetten als belastingparadijs

  Belize staat bekend als een van de belangrijkste belastingparadijzen in Midden-Amerika. Het biedt ook veel voordelen op het gebied van belasting voor bedrijven en particulieren. Het helpt bij het opzetten van een offshore bedrijf in Belize.

   

  Enkele van de voordelen van offshore bedrijf setup Belize als een belastingparadijs worden hieronder gespecificeerd.

   

  • Belize IBC / LLC is vrijgesteld van allerlei soorten belastingen zolang het een fiscaal ingezetene is in een rechtsgebied buiten Belize
  • Lage oprichtingskosten in vergelijking met andere rechtsgebieden
  • Geschikt voertuig voor meerdere doeleinden: ondernemers, handelaren, e-commerce, SAAS, consultants, enz
  • Geen openbare registers van bestuurders, aandeelhouders of uiteindelijke begunstigden van bedrijven
  • Afwezigheid van wisselkoerscontrole voor Belize IBC / LLC die zaken doet buiten het land

   

  Deze voordelen maken Belize de beste plek om een offshore bedrijfsformatie in Belize op te zetten. Thallium Consulting staat tot uw dienst om u te helpen bij de oprichting van een offshore bedrijf. Door de gids te volgen, kan het uitleggen hoe u een offshore-bedrijf in Belize kunt opzetten. Laat ons uw ideeën weten en wij zetten ze om in realiteit.