Bedrijfsoprichting in ANGUILLA

Stel uw bedrijf online in meer dan 20 landen en in minder dan 5 minuten

Stuur ons uw aanvraag!

  Over Anguilla

  Een Brits overzees gebied, Anguilla, ligt in het Caribisch gebied. Het ligt ten noorden van Saint Martin, ten oosten van de Maagdeneilanden en Puerto Rico, en de Benedenwindse Eilanden in het noorden van de Kleine Antillen. De inheemse Indiaanse volkeren bezetten dit Britse overzeese gebied voor het eerst. Inheemse Indiaanse volkeren migreerden hierheen vanuit Zuid-Amerika.

   

  Anguilla werd echter opgericht als een apart Brits overzees gebied in 1980. In die tijd mocht het zich formeel afscheiden van Navis en Saint Kitts. Sindsdien is het land uitgegroeid tot een van de meest politiek stabiele gebieden. Anguilla is ook een van de intern zelfbestuurde overzeese gebieden van het Verenigd Koninkrijk. De politiek van Anguilla vindt plaats in een parlementair representatief en democratisch afhankelijkheidskader. Voor de militaire verdediging van Anguilla is het Verenigd Koninkrijk echter verantwoordelijk.

  Offshore company formation, offshore company setup, offshore business, online offshore company setup, online license

  Voordelen van een offshore bedrijf dat Anguilla opricht

  Net als elk ander land wereldwijd, komt het offshore-bedrijf dat zich in Anguilla heeft gevestigd met zijn voordelen. Gelukkig kunt u uw uitgaven beheren en overwegen een offshore-bedrijf in de regio te vormen om het meeste uit uw bedrijf te halen. Het offshore-bedrijf in Anguilla kan een andere uitstekende maar legale manier zijn om uw vennootschapsbelastingrekeningen snel te verlagen.

  Naast het kennen van verschillende belangrijke dingen van het opzetten van een offshore-bedrijf in Anguilla, laten we eens kijken naar enkele essentiële voordelen van offshore-bedrijfsvorming om meer te weten te komen over de dingen in dit proces in de regio:

  • Anguilla is misschien wel een van de gemakkelijkste en snelste landen voor het opzetten van offshore-bedrijven. Gelukkig kunt u met het ACORN-integratiesysteem van Anguilla hier slechts 24 uur een offshore-bedrijf opzetten. En kan meteen genieten van de voordelen van een offshore bedrijf dat in Anguilla is opgezet.
  • In Anguilla kunt u de privacy van uw beleggers gemakkelijk waarborgen. Hoewel het handelsregister van Anguilla de lijst met bestuurders en aandeelhouders zal bevatten, zal de informatie niet openbaar beschikbaar zijn. Autoriteiten mogen geen namen openbaar maken.
  • Offshore bedrijfsvorming in Anguilla zal u niet blootstellen aan valutaschommelingen omdat XCD is gekoppeld aan USD. Gelukkig hoeft u zich hierdoor geen zorgen te maken over de volatiliteit in de valuta van het land.
  • Aangezien Anguilla een Brits overzees gebied is, is het rechtssysteem van Anguilla gebaseerd op dat in het Verenigd Koninkrijk. Daarom, wanneer het gaat om wettelijke bescherming, is Anguilla weg van het westen wild.

  3 Eenvoudige stappen om uw bedrijf online te registreren!

  Corporate banking oplossing voor een offshore bedrijf gevestigd in Anguilla.

  Het openen van een wereldwijde zakelijke bankrekening is essentieel voor uw offshore bedrijf in Anguilla. Hiervoor moet je professionele hulp inschakelen; daarom helpt Thallium Consulting u bij het openen van uw zakelijke offshore bankrekening om u te laten samenwerken met internationaal erkende banken om uw financiële transacties voor uw offshore bedrijf in Anguilla te ondersteunen.

   

  Het vinden van een betrouwbare zakelijke bankoplossing is een must om uw meerwaarden en soepele transacties bij te houden. Door hulp te krijgen van Thallium Consulting, zal een lid van het top bankteam u tijdens het hele proces bijstaan. Uiteindelijk zou het kiezen van de beste oplossing voor uw offshore bedrijfsvorming in Anguilla bij ons gemakkelijker voor u worden.

  Het vernieuwingsproces van het offshore bedrijf in Anguilla

  Iedereen die zijn bedrijf in Anguilla exploiteert, moet hier een vergunning krijgen van het ministerie van Financiën. Hiervoor  moet u de aanvraag invullen en wachten op de goedkeuring. Na het verkrijgen van de goedkeuring, stuurt u de vereiste aanvraagkosten voor offshore bedrijfsvorming in Anguilla naar de belastingdienst; dit is belangrijk om de activiteiten van uw bedrijf in de regio te starten.

   

  U moet echter begrijpen dat de licentie geldig is tot 31 december  van het jaar waarin u deze hebt ontvangen. Om op de hoogte te blijven van de juridische status van uw offshore-bedrijf in Anguilla, moet u uw licentie jaarlijks verlengen via de belastingdienst. Het verlengingsproces hier is eenvoudig en vereist dat u het aanvraagformulier voor verlenging invult, alle ondersteunende documenten voorbereidt, een betaling doet voor de verlengingskosten om toe te passen, en u bent klaar om te gaan. Om gedoe te voorkomen, is het altijd beter om hulp te krijgen van professionals; daarom behandelt Thallium Consulting alle complexe taken van licentievernieuwing, van het regelen van documenten tot het indienen en verkrijgen van de goedkeuring, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

  Voordelen van een offshore bedrijf dat Anguilla opzet als belastingparadijs

  Een van de belangrijkste redenen waarom beleggers liever begrijpen hoe ze een offshore-bedrijf in Anguilla kunnen opzetten, is een nulbelastingfaciliteit. Anguilla biedt verschillende belastingregimes aan uw offshore-bedrijf dat hier is opgezet om u te laten profiteren.

   

  Met een goed gestructureerd bedrijf in Anguilla kunt u internationaal wettelijk belastingvrije winsten huisvesten. Het meest verbazingwekkende is dat Anguilla ook een nulbelastingtarief bedenkt op aandelenoverdrachten, het kapitaal, de meerwaarden en de overdracht van nalatenschappen van het bedrijf. In Anguilla is tot 100% eigendom toegestaan. Ten minste één directeur en aandeelhouder zijn nodig voor een offshore bedrijf dat in de regio is gevestigd.

   

  Over het algemeen is Anguilla een kosteneffectief en snel land. Het heeft geen minimale kapitaalbeperkingen voor het opzetten van een offshore-bedrijf in de regio. Het belangrijkste is dat het niet essentieel is om financiële overzichten of zelfs jaarlijkse belastingaangiften in te dienen bij de regering van Anguilla.

   

  Gelukkig zijn al deze dingen van toepassing op alle geregistreerde bedrijven hier in Anguilla. Zelfs als de directeur of eigenaar van het bedrijf geen inwoner van Anguilla is, kan dit een fantastische kans voor u zijn om uw huidige status bij te houden terwijl u geniet van alle voordelen van het  offshore-bedrijf in de regio als belastingparadijs. Van het opzetten van het zakelijke account van het bedrijf tot de verlenging van de licentie, Thallium Consulting is er om u van dienst te zijn met de hulp die u nodig hebt.